Ski Amadé - Ski Amadé - bez nočního přejezdu

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ski Amadé - Ski Amadé - bez nočního přejezdu

Hotel Hubertushof *** v Hüttau
Popis a poloha: rodinný hotel leží v centru menší obce Hüttau, kde nechybí obchody ani restaurace. Tato obec má strategickou polohu, kterou využijeme během zájezdu k lyžování v různých střediscích: 1x Flachau - Wagrain - Alpendorf, 1x Zauchensee - Flachauwinkl
- Kleinarl. V den odjezdu do ČR se přesuneme do oblasti Schladming - Dachstein, konkrétně pod houpačku na Reiteralm. Do uvedených středisek trvá cesta naším autobusem cca 15-20 minut.
Vybavení: recepce, lyžárna, jídelna kde se podávají snídaně.
Zázemí/wellness: v ceně sauna s odpočívárnou.

Poznámka : Naše tipy: pestrá kombinace 3 vysoko hodnocených středisek, zájezd bez nočního přejezdu, lyžování ve všední dny mimo přetížené víkendy, krátké dojíždění do areálů 15-20 minut, jarní prázdniny Trutnov, Pardubice, Benešov a České Budějovice.
Orientační ceny skupinových permanentek: 3 denní dospělí 120 Euro, děti ročník 2009-2000 60 Euro, junioři ročník 1999-1997 90 Euro.

Stravování: snídaně

v ceně snídaně formou bufetu v hotelu, případně dokoupené večeře (polévka a hlavní jídlo)
se podávají v restauraci cca 150 m od hotelu.

Doprava: autokarem

Nástupní místa : Trutnov, Jaroměř, Hr. Králové, Pardubice, Praha, Benešov, Tábor, České Budějovice.
Svozová místa za příplatek: Brno (+400 Kč), Ostrava (+600 Kč), Olomouc (+350 Kč), Svitavy (+250 Kč), Litomyšl (+250 Kč), Ústí nad Labem (+350 Kč), Jihlava (+250 Kč), Liberec (+300 Kč), Mladá Boleslav (+200 Kč). České Budějovice se slevou 200 Kč.

Ubytování: hotel

2-4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, kabelovou TV a rádiem.

Program zájezdu

1. den: Příjezd na ubytování v podvečerních hodinách, ubytování. Další dny lyžování, poslední den po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních až ranních hodinách dle jednotlivých výstupních míst. První stravovací službou je večeře (za příplatek) v den příjezdu a poslední je snídaně v den odjezdu.