Zell am See/Kaprun - Hotel Tauern Spa Kaprun, novinka

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ****+ Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zell am See/Kaprun - Hotel Tauern Spa Kaprun, novinka

Luxusní 4* lázeňský komplex.
Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k bazénům.
Vybrané speciality špičkových kuchařů v rámci polopenze.
Vrcholem exkluzivní hotel Panorama SPA s proskleným panoramatickým bazénem v 3.patře resortu.
Jedinečný panoramatický výhled na Vysoké Taury a ledovec Kitzsteinhorn.
Novinka, NEMO tour TIP.

Pobyty 3 dny/2 noci, kromě Velikonoc a dalších svátečních pobytů. Víkendové a delší pobyty - na vyžádání v CK.

Před Vámi majestátní vrcholky národního parku Vysoké Taury v srdci Salcburska, za Vámi městečko a jezero Zell am See se svou průzračnou čistou vodou, promenádou okolo jezera nebo špičkovým golfovým hřištěm největším v rakouských Alpách. A Vy – Vy stojíte uprostřed toho všeho. Nadechnout. Vydechnout. V lázních a hotelu TAUERN SPA v Kaprunu, komfortu 4*hotelu kategorie Superior, jednoho z nejluxusnějších hotelů v Rakousku, najdete vše - v zimě i v létě.
K dispozici v hotelu je recepce - lobby s krbem, restaurace vyhrazená jen pro hotelové hosty, jídelna pro snídaně, bar, kavárna, vinotéka, společenská a TV místnost, sluneční terasa s posezením, dětský koutek, internet-point (WiFi připojení k internetu), úschovna lyží a lyžařských bot v zimě, vyhrazené parkoviště, hotelový miniskibus. Dále k dispozici fitness studio s kvalitními posilovacími a kardio přístroji a panoramatickým výhledem, dvě 18-ti jamková hřiště v Zell am See, 2 km od hotelového rezortu, denně odpočinkový a aktivní program, k vypůjčení špičkově udržovaná jízdní kola a vybavení pro turistiku a Nordic Walking (vše za poplatek).
Pro děti vlastní dětské lázně Kidstein se skvělými vodními radovánkami a zážitky na skluzavkách uvnitř i venku, vodní park a hřiště v létě, nejlepší hlídání dětí pro děti od 3 let a kreativní dětská animace v herně v Kidsteinu. Večerní zábava v baru dle aktuálního programu (v ceně pobytu).
Koupání: na více než 20.000 m² v nádherném interiéru a exteriéru 13 různých saun a parních lázní vč. oddělené sauny v plavkách, jedinečné vodní světy různě upravených bazénů, exkluzivní hotelové PANORAMA SPA s proskleným bazénem Skylinepool, panoramatickými saunami a neobyčejnými terasami.
Lyžování: lázeňský rezort obklopený 3 lyžařskými oblastmi vč. ledovců! Jedna z nejoblíbenějších lyžařských oblastí Rakouska ležící v překrásné přírodě mezi jezerem na úpatí hory Schmittenhöhe a městečkem Kaprun pod ledovcem Kitzsteinhorn, až 140 km sjezdových tratí ve čtyřech vzájemně se doplňujících střediscích Kitzsteinhorn, Maiskogel, Schmittenhöhe a Lechnerberg nad hlavními centry Kaprun a Zell am See.


Stravování: polopenze

snídaně formou bohatého bufetu včetně nápojů (vše potřebné na "start do celého dne"), večeře formou místní i mezinárodní kuchyně (bufet nebo několikachodové menu včetně salátového bufetu, nápoje za poplatek).

Ubytování: hotel ****+

Luxusní pokoj PREMIUM (cca 31 m2), 2-lůžkový pokoj s manželskou postelí a s kompletním sociálním příslušenstvím (sprcha nebo vana, WC...), TV+SAT, telefon, fén trezor, WiFi připojení k internetu, minibar s nealkoholickým nápoji zdarma (denně doplňovaný), župan a kvalitní koupelnové doplňky. Každý den vitamínový pozdrav. Možnost přistýlky, resp.samostatného lůžka pro 3.osobu na pokoji.