Zillertal - Bella Montana ***- - zkrácené pobyty zima 2017/18

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zillertal - Bella Montana ***- - zkrácené pobyty zima 2017/18

Pension BELLA MONTANA prošel v průběhu roku 2008 rekonstrukcí. Nachází se v městečku FÜGEN (údolí Zillertal, Rakousko) pouhých 300 m od centra, kde se nacházejí obchody, kavárny, bary nebo restaurace, nabízející tyrolské speciality či klasickou evropskou kuchyni. Pension Bella Montana nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích nebo prostorných apartmánech. Parkování je přímo u objektu, každý apartmán nebo pokoj má jedno parkovací místo, pouze apartmán pro 6-8 osob má dvě parkovací místa. Je možné parkovat i bezplatně v městečku. Domácí zvířata nejsou povolena.

Stravování: vlastní

Možnost dokoupení snídaně za 200 Kč/noc.

Doprava: vlastní

Brno - Znojmo - hraniční přechod Hatě, dále směr Hollabrun silnice č. 303 - před Hollabrunem směr Tulln silnice č. 303 - projedete Tulln a budou směrovky na Linz a dálnici A1 - u ST. Pöltenu najedete na dálnici A1 a pojedete po dálnici A1 směr Linz - Salzburg - u Salzburgu směr Innsbruck - asi 40 km před Innsbruckem bude sjezd z dálnice na Wiesing a Zillertal zde sjedete z dálnice na malý kruhový objezd, kde se dáte už jen na Zillertal, projedete tunelem do Zillertalu a pojedete dál po silnici B 169 směr Zell am Ziller.
Po pravé straně za tunelem minete restauraci Mc Donald, pojedete dál a asi po 8 km bude odbočka do Fügenu, tu minete pojedete stále dál a po pravé straně minete benzinovou stanici AVANTI , za čerpací stanicí po 200 m bude po pravé straně u silnice prodejna potravin SPAR tam odbočíte a pojedete k pensionu na danou ulici dle pokynů

Ubytování: apartmán

APT č. 5 (pro 2 osoby) - 1 ložnice s dvoulůžkem, kuchyňský kout, koupelna s WC a velký balkon, (možnost přistýlky pro 1 dítě do 10 let)

APT č. 6 (pro 3 osoby) - 1 ložnice s dvoulůžkem, kuchyň s jedním lůžkem, koupelna s WC a velký balkon.

APT č. 8 (pro 8 osob) - 3 ložnice (1x s dvoulůžkem, 1x s 2 jednolůžky, 1x s dvoulůžkem a 1x jednolůžkem), velká kuchyně s rozkládacím dvoulůžkem, koupelna s WC a velký balkon. (možnost přistýlky pro 1 dítě do 10 let)


APT č. 7 (pro 6 osob) - 1 ložnice s dvoulůžkem, 1 ložnice se dvěmi jednolůžky, kuchyně s rozkládacím dvoulůžkem, koupelna s WC a velký balkon.

APT č. 9 (pro 6 osob) - 2 ložnice s dvoulůžkem (možnost přistýlky pro 2 děti do 10 let), kuchyně s rozkládacím dvoulůžkem, koupelna s WC a východ na zahradu (přízemní byt)

Dvoulůžkové pokoje č. 2, 3, 4 - každý pokoj s dvolůžkem, koupelna s WC a velký balkon. (možnost přistýlky pro dítě do 10 let).