Faliraki - Lagonas Hotel BRQ 2015

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Faliraki - Lagonas Hotel BRQ 2015

Poloha: Hotel v nejžádanějším letovisku ostrova Rhodos - ve Faliraki, blízko pláže, v klidném prostředí a za rozumnou cenu. Tento hotel je vhodný pro klienty, kteří vyhledávají jednodušší ubytování a dokáží porovnat kvalitu s cenou.
Hotel Lagonas Beach s rodinnou atmosférou má ideální polohu v klidném místě rušného letoviska Faliraki, cca 100 metrů od krásné písečné pláže. V blízkosti hotelu je obchod a na pláži několik taveren. Hlavní centrum Faliraki je vzdáleno cca 500 metrů, kam se dostanete příjemnou procházkou a kde se nachází různé atrakce, restaurace, taverny, bary a diskotéky. V letovisku Faliraki se nachází i Aquapark - největší na ostrově - dostupný cca 30 minut chůze nebo linkovým busem.

Pláž: Krásná písečná pláž je vzdálena jen cca 100 metrů od hotelu. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Vodní sporty (za poplatek).

Vybavení: Jednoduchý hotel nabízí služby vstupní haly s recepcí, trezor na recepci (za poplatek), wi-fi u recepce (zdarma), internetový koutek (za poplatek), restauraci, pool bar, bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu (zdarma), TV místnost a biliárd (za poplatek).

oficiální kategorie ** : Pořadatel: 3

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně a večeře formou bufetu (u večeře nejsou nápoje v ceně).

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžková, třílůžková nebo čtyřlůžková studia (patrová postel) jsou vybaveny koupelnou (sprcha, WC, fén), kuchyňským koutem (vařič, rychlovarná konvice, lednička, základní nádobí), klimatizací, TV a balkonem nebo terasou. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě nebo dva dospělí a dvě děti. Dvoulůžková a třílůžková studia jsou umístněna v prvním a druhém patře s výhledem na moře. Čtyřlůžková studia jsou jen v přízemí (nemají výhled na moře). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.