Hotel Belle Helene

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Belle Helene

Pláž: 30 m • písečná | ZDARMA: lednice • TV/SAT • Wi‑Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Hlavní předností velmi oblíbeného menšího hotelu Belle Helene 3* (Agios Georgios, Korfu, Řecko) je jeho jedinečná poloha přímo u krásné písečné pláže oceňované modrou vlajkou za čistotu. Hoteloví klienti mohou využít služby recepce, Wi‑Fi připojení ve veřejných prostorách zdarma, místnost s TV, internetový koutek (za poplatek), klimatizovanou restauraci a prostornou terasu na slunění s bazénem a dětským brouzdalištěm. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k dispozici zdarma, na pláži pak za poplatek. Samozřejmostí je i pool bar s ochotným personálem, který je připraven vám kdykoliv nachystat osvěžující nápoj. Překrásný výhled na celou zátoku olemovanou horami je umocněn romantickým západem slunce, při kterém si můžete vychutnat váš oblíbený drink. V okolí hotelu najdete také plážový volejbal, půjčovnu kol, aut a motorek. Na pláži pak můžete využít půjčovnu šlapadel a loděk. Vzhledem k bezprostřední blízkosti pláže a výborným službám je hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i náročnější klienty. Doporučujeme včasnou rezervaci.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: polopenze

Polopenze: Snídaně a večeře formou velmi chutného bufetu.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (6 €/ den), lednice, TV/ SAT, telefon, sejf (10 €/ týden), fén, koupelna a balkon nebo terasa.
Rodinné suity tvoří dvě místnosti určené pro ubytování až 4 dospělých osob. Mají dva balkóny a jsou umístěny v patře v přední straně hotelu, tedy směrem k moři a bazénu. (Na vyžádání.)