Hotel KAMARI BEACH rodinné pokoje

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel KAMARI BEACH rodinné pokoje

Pláž: 10 m | ZDARMA: klimatizace, lednice, TV, Wi-Fi, lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí : Hotel s vynikající polohou přímo u krásné písčito-oblázkové pláže (přes místní komunikaci) sestává z hlavní budovy, bungalovů a depandancí rozmístěných v pěkné zahradě. V hotelu najdete recepci s možností pronájmu sejfu (15 €/týden), Wi-Fi v lobby zdarma, internetový koutek (za poplatek), restauraci, bar, pool/snack bar, venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén a hřiště, plážový volejbal a fotbal, za poplatek kulečník a minimarket. Menší letovisko Lardos nabízí poklidnou atmosféru, v původní kouzelné vesničce stejného jména vzdálené 2 km najdete několik obchůdků i vynikajících taveren. Více obchůdků i noční vyžití nabízí blízký Pefkos (4 km), nedaleko je také malebný Lindos (10 km).

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně, oběd a večeře formou bufetu, dopolední snack (11.00-12.30), káva, čaj, sušenky, zmrzlina (14.30-17.30), místní nealkoholické a alkoholické nápoje (10.00-23.00).

Doprava: letecky

BRNO - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Brně za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 690 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 890 Kč, cena parkování do 15 kalendářních dnů je 1390 Kč. Službu „parkování na letišti v Brně“ je nutné uvést do cestovní smlouvy a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.
Odlety pro pobyty 10/11/14 nocí jsou z Brna, Prahy a Ostravy, Bratislavy – úterý/pátek.
Odlety pro pobyty 7 nocí jsou z Brna, Prahy, Ostravy a Bratislavy – pátek/pátek a úterý/úterý.

OSTRAVA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Ostravě za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 550 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 880 Kč, cena do 15 kalendářních dnů je 1.100 Kč. Službu „parkování na letišti v Ostravě“ je nutné uvést do smlouvy o zájezdu do příplatků a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

PRAHA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Parkujte pohodlně a bezpečně u letiště v Praze. Díky našemu PROMO KÓDU získáte nižší cenu. Parkování na hlídaném parkovišti firmy Go parking.

Ubytování: hotel ****

Rodinné pokoje s možností 2 přistýlek až pro 4 dospělé osoby (1 místnost), klimatizace (15.6.-15.9.), lednice, TV/SAT, fén, koupelna a balkon nebo terasa s výhledem na moře. Některé pokoje jsou ve sníženém přízemí.




U tohoto hotelu nabízíme další typ pokojů:
Hotel KAMARI BEACH 4* - dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky