Hotel Virginia Family Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Virginia Family Resort

Pláž: 150 m • písečně-oblázková | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • Wi-Fi • tobogán • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Oblíbený hotelový komplex skládající se z několika budov obklopených tropickou zahradou je vzdálený 150 m od písečně‑oblázkové pláže Kalami Beach s možností pronájmu lehátek a slunečníků. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí s možností pronájmu sejfu (za poplatek), Wi‑Fi ve společných prostorách zdarma, hlavní restaurace, tematická řecká a rybí restaurace (pro klienty 1x za pobyt zdarma), bar, snack/pool bar, za poplatek stolní tenis, kulečník a minimarket. Příjemný odpočinek nabízí 3 venkovní bazény s lehátky a slunečníky zdarma, dětem jsou určené 2 dětské bazény, tobogán a hřiště. Zabavit se můžete během animačních programů, které hotel pořádá během dne i večer. Krásné hlavní město Rhodos, s nákupními možnostmi i historickými památkami, je vzdálené jen 6 km od hotelu. K dopravě můžete využít místní bus, zastávka leží nedaleko hotelu. Pravidelné autobusové spojení umožňuje nejen návštěvu města Rhodos, ale také sousedních letovisek Kalithea s proslulými lázněmi nebo Faliraki s velkým akvaparkem. Hotel s bohatým zázemím a kvalitním servisem je ideální místem ke strávení pohodové rodinné dovolené.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, během dne lehké občerstvení, neomezená konzumace místních nealkoholických a alkoholických nápojů (10.00-23.00, destiláty od 18.00).

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (zdarma 1. 6. - 30. 9.), lednice, TV/SAT, Wi-Fi (za poplatek), sejf (za poplatek), set na přípravu kávy a čaje, fén, koupelna a balkon nebo terasa.

Rodinné pokoje s možností 2 přistýlek tvoří 2 místnosti oddělené posuvnými dveřmi (max. obsazenost 4 dospělé osoby).

Na vyžádání rodinný pokoj s 2 ložnicemi až pro 6 osob nebo suity s privátním bazénem až pro 4 osoby.