Kardamena - Lagas Aegean Village ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kardamena - Lagas Aegean Village ****

Útulný hotel ve stylu řecké vesnice. Postavený v pěkné zahradě. Hotel s panoramatickým výhledem.

Poloha: letovisko Kardamena cca 1,5 km. Město Kos cca 28 km. Zastávka autobusu v blízkosti hotelu. Pro klienty je k dispozici 24 h. kyvadlová doprava (minibus) v rámci hotelového komplexu zdarma. Letiště cca 8 km.

Pláž: přírodní písečná pláž se nachází jen přes místní pobřežní ulici. Vhodné boty do vody. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: 330 pokojů rozdělených do hlavní budovy a dvoupodlažních budov, postavený ve svahu. Přijímací hala s recepcí, místnost se satelitní TV, restaurace s otevřenou terasou, bar, zlatnictví, minimarket, obchod. Ve venkovním areálu bazén, opalovací terasa a snack bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: plážový volejbal, boccia, šipky, aqua aerobic, vodní pólo, vodní volejbal. jóga. Mezinárodní denní a večerní animační program, diskotéka. Za poplatek: biliár, fitness, minigolf, tenis, stolní tenis, vodní sporty na pláži.

Internet : WiFi v lobby zdarma.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén, vířivka. Za poplatek: sauna a masáže.

Pro děti : velký samostatný dětský bazén, dětské hřiště, miniklub (od 4 let do 12 let). Dětská postýlka (na vyžádání, cca 3 €/den), dětské židličky v restauraci.

místní kategorie: 4;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

Stravování: polopenze

polopenze. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. Na večeři je požadováno vhodné oblečení, u pánů jsou vyžadovány dlouhé kalhoty.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2A/A3A): cca 28 m2, s malou chladničkou, klimatizací, trezorem k pronajmutí (cca 10 €/týden), satelitní TV, telefonem, vanou nebo sprchou, WC, fénem, částečně s balkonem nebo terasou s výhledem na moře. Jednolůžkové pokoje (A1A): stejné vybavení jako A2A. Joker pokoje (A2S/A3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi, s terasou a bez výhledu na moře. Bezbariérové pokoje na vyžádání.