Kardamena - Mitsis Hotels Norida Beach ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kardamena - Mitsis Hotels Norida Beach ****

Oblíbený hotel přímo na krásné pláži. Sladkovodní bazén s dlouhými vodními skluzavkami. Pizza house na pláži v rámci all inclusive.

Poloha: hotel postavený ve svahu. Letovisko Kardamena cca 5 km, město Kos cca 32 km. Zastávka linkového autobusu u hotelu. Letiště cca 11 km.

Pláž: přímo na oblázkovo – písečné pláži s pozvolným vstupem do moře. Plážový bar. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Osušky na kauci.

Vybavení: 455 ubytovacích jednotek, rozdělených do hlavní a několika vedlejších budov. Přijímací hala s recepcí, výtah, restaurace, 2 restaurace a-la-carte (asijská, řecká taverna), bar, kafetérie, koutek s TV a minimarket. Ve venkovním areálu bazén s mořskou vodou, sladkovodní bazén (se skluzavkami) a relaxační bazén, vířivka a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénů zdarma. Osušky na kauci.

Sport a zábava: Sport/aktivity : vodní park s 2 velkými a 1 malým tobogánem (od 10.30 do 17.30 h.), 2 tenisové kurty s osvětlením, aerobic, šipky, fotbal, taneční hodiny, stolní tenis, plážový volejbal, vodní pólo, aqua aerobic, basketbal, kanoe a surfování (pouze s licencí). Mezinárodní denní, sportovní a večerní animační program, jazykové řecké kurzy a diskotéka (červen až říjen). Za poplatek: biliár, půjčovna kol a různé vodní sporty na pláži.

Internet : internetový koutek a WiFi za poplatek.

Wellness tip : za poplatek: luxusní MITSIS SPA centrum v sesterském hotelu Mitsis Hotels Blue Domes (cca 30 m).

Pro děti : vestavěný dětský bazén, dětské hřiště, miniklub (od 4 do 12 let), hlídání dětí (na vyžádání, za poplatek), dětské menu v restauraci, dětská diskotéka, zmrzlina a ovoce pro děti. Dětská postýlka (na vyžádání zdarma). Maximální počet osob nesmí být dětskou postýlkou překročen.

místní kategorie: 4;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Pozdní snídaně do 10.30 h. Obědy možné také v řecké taverně a večeře možné v obou a-la-carte restauracích (předchozí rezervace nutná). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 24.00 h. Snacky, zmrzlina od 10.00 do 23.30 h. Vodová zmrzlina na plážovém baru (květen až září). Pizza House na pláži (11.00 - 17.30 h.). Ovoce u bazénů a na pláži (červenec a srpen). Večer je požadováno vhodné oblečení (pro pány dlouhé kalhoty).

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje superior (A2G/A3G): velmi moderní s mramorovou podlahou, chladničkou, klimatizací, trezorem k pronajmutí (cca 22 €/týden), satelitní TV, telefonem, vanou, WC, fénem a balkonem nebo terasou na straně k horám. Možnost rezervace dvoulůžkových pokojů superior (A2E/A3E) s výhledem na moře. Jednolůžkové pokoje (A1A): se stejným vybavením jako pokoje A2G. Joker pokoje (A2S/A3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi. Rodinné suite superior (A2C/A3C/A4C): kombinace obývací ložnice a samostatná ložnice, výhled na moře, jinak stejné vybavení jako pokoje A2G. Rodinné duplex superior pokoje (A2F/A3F/A4F): ve 2 úrovních, navíc s otevřeným prostorem na spaní a 2 koupelnami, výhled na moře, jinak stejné vybavení jako pokoje A2G.