Kréta - The Island Hotel (adults Only) ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kréta - The Island Hotel (adults Only) ****

Poloha: Tento 4* hotel je určen pouze pro osoby starší 16 let. Hotel se nachází v přední části pláže Gouves, přibližně 17 km od letiště Heraklion. Moderní hotel situován v palmové zahradě nabízí vše, co potřebujete k příjemné dovolené. Známé letovisko Hersonissos je vzdáleno cca 7 km od hotelu, toto letovisko je živým centrem služeb a zábavy. V blízkosti hotelu se také nacházejí nákupní a stravovací možnosti.

Pláž: Dlouhá písečná pláž se nachází hned před hotel, přístupná přes místní komunikaci. Pláž má velmi pozvolný vstup do moře, vhodné i pro neplavce. Plážový servis – lehátka a slunečníky k dispozici za poplatek.

Sport a zábava: Tenisové kurty, stolní tenis, basketbal, volejbal, šipky, biliard, hydromasážní bazén, sauna za poplatek, vířivka, hammam, masáže, vnitřní bazén, jóga, posilovna, zábavné programy s živou hudbou.

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: polopenze

Polopenze
Polopenze zahrnuje snídaně a večeře formou švédských stolů. U večeře si každý klient hradí nápoje sám. Při večeřích je vyžadováno formální oblečení (muži dlouhé kalhoty).

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu: Celý hotel je postaven v moderním stylu. Tento komplex nabízí moderní a vzdušné pokoje s řadou luxusních vymožeností, mimo jiné také různé rekreační aktivity, sportovní zařízení a kompletní lázeňské centrum. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí, internetový koutek za poplatek, společenskou místnost se SAT/TV, konferenční místnost, Wi-Fi připojení ve společných prostorech hotelu zdarma, mini market, restaurace a bary. V palmové zahradě se nachází bazén, opalovací terasa s lehátky a slunečníky k dispozici zdarma.

Vybavení pokoje: Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích s výhledem na krajinu s možností jedné přistýlky. Za příplatek jsou možné standardní dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře s možností jedné přistýlky. K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení (koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, WC a fén), klimatizace, trezor zdarma, Wi-Fi připojení zdarma, telefon, SAT/TV, vybavení na přípravu kávy a čaje a balkon nebo terasa.