Lassi - ANNA **+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lassi - ANNA **+

Poloha: Vilka stojí ve svahu ve vilové zástavbě v klidnější části městečka Lassi. Na překrásnou pláž Makris Gialos s bílým pískem se dostanete asi za 10 minut. Sejdete ze svahu, přejdete místní komunikaci a projdete borovým hájkem. Nedaleko vily je autobusová zastávka, odkud se snadno dostanete do hlavního města Argostoli, které je vzdáleno asi 2 km.

Vzdálenosti od pláže: cca 400 m.
od centra Lassi: cca 250 m.

Shrnutí : Ubytování s nádherným výhledem na moře, ve velmi atraktivním letovisku Lassi s úplnou infrastrukturou, krásnými plážemi a možností snadné návštěvy Argostoli, hlavního města ostrova Kefalonie.

Ubytování: studia

Informace o ubytování : 2-4 lůžka
bez stravování

Vilka je účelně zařízena. V prvním patře jsou tři dvoulůžková studia s prostornými balkóny. Ve druhém patře jsou dvě mezonetová studia, s dřevěným vestavěným patrem, se čtyřmi lůžky (vhodné maximálně pro tři dospělé osoby nebo dva dospělé a dvě menší děti). Studia jsou vybavena sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), klimatizací (za příplatek) a balkónem. Ze všech studií je okouzlující panoramatický výhled na moře a protější pobřeží s městečkem Lixouri . Hostům jsou k dispozici i dvě rozlehlé společné terasy opět s nádherným výhledem.