Lindos - Lindos Royal ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lindos - Lindos Royal ****

EXKLUZIVNĚ v naší nabídce! Hotel s aquaparkem a klidnou polohou. Nedaleko romantického letoviska Lindos.

Poloha: hotel se nachází v mírném svahu nad pláží s překrásným výhledem na zátoku. Přímo pod komplexem malá zátoka na koupání – oblázková pláž, na kterou vedou schody. Další menší pláž s hrubším pískem je vzdálená přibližně 300 m. Restaurace, bary
a obchody cca 450 m. Městečko Lindos cca 4 km.

Vybavení: hotelový komplex s celkem 303 pokoji. Přijímací hala s recepcí, výtahy, klimatizovaná restaurace, orientální tematická restaurace, bar, místnost s TV, minimarket a internetový koutek (za poplatek). Ve venkovním areálu naleznete 3 sladkovodní bazény, skluzavky pro dospělé a skluzavky pro děti, samostatný dětský bazén, opalovací terasu s lehátky a slunečníky u bazénu zdarma, na pláži za poplatek. Osušky za poplatek. U bazénu snack bar.

Sport a zábava: Sport/aktivity : stolní tenis, plážový volejbal, aerobic, boccia, vodní gymnastika, tenis. Za poplatek: biliár, vodní sporty na pláži.

Zábava : denní a večerní animační program.

Pro rodiny : • rodinné pokoje
• malý aquapark s 5 tobogány
• samostatný dětský bazén
• dětské hřiště
• minimarket v areálu hotelu
• zmrzlina pro děti
• 3 sladkovodní bazény
• all inclusive

Stravování: all inclusive

all inclusive.

All inclusive : snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Pozdní snídaně. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 hod. do 23:00 hod. Snacky a zmrzlina od 12:00 hod. do 16:00 hod. Káva a pečivo od 15:00 hod. do 18:00 hod. Možnost večeře v tematické restauraci (po předchozí rezervaci).

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (1D/2D/3D): vkusně zařízené. Vybaveny klimatizací, satelitní TV, trezorem k pronajmutí, chladničkou, fénem, telefonem, vanou nebo sprchou, WC a balkonem nebo terasou. Strana do zahrady. Možnost rezervace jako Joker
pokoje (2S) se stejným vybavením jako1D/2D/3D. Dvoulůžkové pokoje (1A/2A/3A): sbočním výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako 1D/2D/3D. Junior suite (2L/3L): prostornější (cca 38m2), s posezením, opticky rozdělená část na spaní, na stranu do krajiny. Junior suite (2B/3B): s bočním výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako 2L/3L. Mezonety (2G/3G): s bočním výhledem na moře, jinak jako 1D/2D/3D. Rodinné pokoje (2l/3l): 2 místnosti oddělené posuvnými dveřmi. Klimatizace, satelitní TV, trezor k pronajmutí, chladnička, fén, telefon, vana nebo sprcha, WC a balkon nebo terasa na stranu do krajiny. Rodinné pokoje (2J/3J): balkon nebo terasa s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako 2l/3l.