Marmari - Sandy Beach ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Marmari - Sandy Beach ****

EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Nachází se přímo u písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Postavený v zahradě s exotickou atmosférou.

Poloha: hotel se nachází v letovisku Marmari. Místní centrum s možnostmi pro nakupování a zábavu cca 300 m. Zastávka linkového autobusu se nachází před hotelem. Letiště cca 15 km.

Pláž: písečné pláže s pozvolným vstupem do moře přes pobřežní ulici (cca 50 m). Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: 240 pokojů. Hlavní budova a několik bungalovů. Přijímací hala s recepcí, místnost se satelitní TV, restaurace s terasou, řecká taverna (nápoje za poplatek), italská restaurace, bar, minimarket, butik, obchod s kosmetikou, zlatnictví a luna park. V zahradě 2 sladkovodní bazény, opalovací terasa a bary u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Osušky na kauci.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: tenis, fitness. Sportovní, denní a večerní animační program, 1x týdně řecký večer, večerní show. Diskotéka. Za poplatek: půjčení kol, biliár, jízda na koni, vodní sporty na pláži.

Internet : internetový koutek a WiFi ve veřejných prostorech zdarma.

Wellness tip : za poplatek: parní lázeň, masáže, sauna a vířivka. Kadeřnictví.

Pro děti : samostatný dětský bazén, dětské hřiště, miniklub, dětská postýlka (na vyžádání, zdarma), dětské židličky v restauraci.

místní kategorie: A;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Pozdní snídaně do 10.30 h. V neděli snídaně se sektem a palačinkami. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 23.00 h., káva, čaj a nealkoholické nápoje do 24.00 h. Pizza, těstoviny, koláče a saláty v italské restauraci od 12.30 do 14.30 h. Snacky v baru u bazénu od 10.30 do 18.30 h. Zmrzlina a pečivo od 16.00 do 17.00 h. Možnost večeře v řecké taverně (po předchozí rezervaci, nápoje nejsou v ceně). Večer je požadováno vhodné oblečení.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): chladnička, klimatizace, trezor k pronajmutí, satelitní TV, telefon, vana, WC, fén a balkon nebo terasa. Dvoulůžkové pokoje (A2B): balkon nebo terasa s bočním výhledem na moře, jinak jako A2A. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi, pokoje v suterénu. Rodinné pokoje (A2C/A3C): 1 prostornější místnost, jinak stejné vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A2D/A3D): stejné vybavení jako A2C, navíc boční výhled na moře. Rodinné pokoje (A2G/A3G/A4G): cca 45 m2, 2 samostatné ložnice, jinak stejné vybavení jako A2A. Rodinné suite (A2E/A3E/A4E): cca 55 m2, 2 samostatné ložnice, obývací místnost, jinak se stejným vybavením jako A2G.