Rethymnon - Adelianos Kampos - smartline Rethymno Residence (ex Maravel Sky) ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rethymnon - Adelianos Kampos - smartline Rethymno Residence (ex Maravel Sky) ***+

Již několik let oblíbený u českých klientů. Nachází se pouze 150 m od pláže. 1x týdně řecký večer.

Poloha: restaurace, bary a obchody cca 50 m od hotelu. Cca 6 km od hotelu leží centrum města Rethymnon. Autobusová zastávka před hotelem.

Pláž: hotel se nachází cca 150 m od oblázkovo – písečné pláže (vhodné boty do vody). Dostupná přes místní komunikaci. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: hotel se skládá ze 7 komplexů: hlavní budova( na 2 patrech) a apartmány (53 apartmánů) rozmístěných v několika budovách s celkem 150 pokoji. Hosté mohou využívat recepci, lobby, restauraci s terasou, 3 sladkovodní bazény 1 s integrovaným dětským bazénem a bar. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : fitness. Decentní animační program v hlavní sezóně. 1x týdně dle počasí řecký večer, diskotéka nebo show.Za poplatek: tenis, biliár, vodní sporty na pláži.

Internet : internetový koutek (za poplatek), WiFi zdarma,

Wellness tip : za poplatek: masáže.

Pro děti : vestavný dětský bazén, dětské hřiště, dětská postýlka (na vyžádání, zdarma), dětské židličky v restauraci.

služby delegáta - telefonický kontakt; místní kategorie: A;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: polopenze

polopenze nebo all inclusive. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. Na večeři požadováno vhodné oblečení (dlouhé kalhoty pro pány). Při rezervaci all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.30 hod. do 23.00 h. Brzká kontinentální snídaně od 4.00 do 7.00 h., nutná po předchozí rezervaci. Snacky od 11.00 do 18.00 h (mimo podávání obědů a večeří). 2 hodiny denně ovoce a zmrzlina ze smartline vozíku. All inclusive program končí v den odjezdu ve 12.00 h.

Ubytování: hotel ***+

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): cca 17 m2, vybaveny chladničkou, telefonem, individuální klimatizací, trezorem k pronajmutí, fénem, sprchou, WC a balkonem nebo terasou. Výhled na bazén nebo do zahrady . Dvoulůžkové pokoje superior (A2C): cca 22 m2, výhled na bazén, vlastní bazén, možnost přípravy kávy, DVD přehravač, jinak stejné vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A2D): cca 25 m2, ložnice s palandou, jinak stejné vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A2E/A3E/A4E): cca 30 m2, kombinace obývací ložnice, 1 samostatná ložnice, jinak jako A2D. Apartmány (B2C): cca 35 m2, kombinace obývací ložnice s kuchyňským koutkem, 1 samostatná ložnice, jinak jako A2A. Apartmány (B2D/B3D/B4D/B5D/B6D): cca 55 m2, 2 ložnice, jinak stejné vybavení jako 2E.