Rhodos - Rodos Palladium Hotel *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rhodos - Rodos Palladium Hotel *****

Poloha: Hotel určený především pro náročnější klientelu patří mezi nejluxusnější na ostrově Rhodos. Leží přímo na jedné z nejkrásnějších pláží ostrova, nedaleko starobylých termálních lázní. Svým vysokým standardem služeb, včetně vynikající kuchyně, uspokojí i ty nejnáročnější požadavky klientů. Pestrá je taktéž i nabídka nejrůznějších zábavních a sportovních aktivit. Hotel leží cca 20 km od mezinárodního letiště Diagoras, historické centrum samotného města Rhodos je ve vzdálenosti 12 km a centrum rušného města Faliraki, kde se nachází množství obchodů, restaurací a barů je vzdáleno cca 5 km od hotelu. Pro milovníky golfu se pouhých 10 km od hotelu nachází 18 ti jamkové golfové hřiště Afandou.

Pláž: Krásná písečno-oblázková pláž se nachází přímo u hotelu. Klienti mohou využít bohaté nabídky vodní sportů za poplatek. Vstup do průzračně čistého moře je pozvolný. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou hotelovým hostům k dispozici zdarma.

Sport a zábava: Bazén, tělocvična, stolní tenis, basketbal, volejbal, minigolf, plážový volejbal, fotbal, boccia, 2 tenisové kurty, pétanque, aerobic, minigolf, vodní aerobic, animační programy, wellness centrum, dětský bazén, dětské hřiště, mini club.

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: plná penze

SNÍDANĚ / POLOPENZE / PLNÁ PENZE

Ubytování: hotel *****

Vybavení hotelu: Klientům je k dispozici vstupní hala s 24 hodinovou recepcí a směnárnou, společenská místnost s TV, internetové Wi-Fi připojení v hotelovém areálu zdarma, hlavní restaurace s terasou, restaurace ala carte, lobby bar, snack bar u bazénu. Ve venkovním areálu se nachází bazén pro dospělé i pro děti, lehátka, slunečníky a osušky jsou poskytovány zdarma. Rodiny s dětmi jistě ocení dětské hřiště nebo mini club. O zábavu se jak pro děti, tak pro dospělé stará animační tým. Ke sportovní vyžití je k dispozici tělocvična, stolní tenis, basketbal, volejbal, minigolf, plážový volejbal, fotbal, boccia, 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), pétanque, aerobic, minigolf, vodní aerobic. Z hotelových služeb za poplatek je k dispozici wellness centrum, sauna, masáže, mini market, zlatnictví, obchod se suvenýry, půjčovna aut, kadeřnictví nebo služby lékaře.

Vybavení pokoje: Ubytování je nabízeno ve standardních dvoulůžkových pokojích s výhledem do hor a možností jedné přistýlky. Za příplatek jsou k dispozici pokoje s výhledem na moře, rodinné pokoje a suity. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením (vana nebo sprchový kout, toaleta a vysoušeč vlasů), individuální klimatizací, telefonem, trezorem, SAT/TV, DVD přehrávačem, Wi-Fi připojením, minibarem (za poplatek) a balkonem.