Studia IRAKLIS

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Studia IRAKLIS

Pláž: 190 m

Okolí : Studia mají výbornou polohu asi 190 m od krásné písečné pláže s pozvolným vstupem do průzračné vody, která je pravidelně oceňovaná modrou vlajkou EU za čistotu moře. V okolí dojdete také na několik dalších pláží. V centrální části letoviska Tsilivi, vzdálené cca 10 minut chůze od studií, se nabízí možnost vyžití. Je zde živé centrum s restauracemi, bary a hudbou a nechybí tu ani obchody se suvenýry, supermarkety a půjčovny dopravních prostředků. Studia doporučujeme nenáročným klientům, kteří si chtějí především užívat koupání. A když Vás lenošení na pláži přestane bavit, můžete se vydat za adrenalinovým zážitkem do blízkého akvaparku.

Stravování: vlastní

Bez stravy: Vlastní, v letovisku taverny s nabídkou řeckých specialit.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.
Odlety pro pobyty 10/11 nocí jsou z Brna a Prahy – pátek/úterý.

BRNO - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Brně za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 690 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 890 Kč, cena parkování do 15 kalendářních dnů je 1390 Kč. Službu „parkování na letišti v Brně“ je nutné uvést do cestovní smlouvy a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

PRAHA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Parkujte pohodlně a bezpečně u letiště v Praze. Díky našemu PROMO KÓDU získáte nižší cenu. Parkování na hlídaném parkovišti firmy Go parking.

Ubytování: studia

Jednoduše zařízená dvoulůžková studia mají kuchyňský kout s lednicí, koupelnu a balkon nebo terasu.