Studia TIMOTHEOS

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Studia TIMOTHEOS

Pláž: 150 m | ZDARMA: lednice, TV, Wi-Fi, lehátka a slunečníky u bazénu | Klimatizace

Okolí : Příjemný komplex 3 menších budov leží ve vzdálenosti 150 m od písečné pláže. V areálu komplexu je hostům k dispozici venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma a pool bar, pro děti je zde dětské brouzdaliště. Vedle domu se nachází i rodinná restaurace Stars, která patří mezi nejoblíbenější taverny v tomto letovisku, můžete si zde pochutnat na tradiční řecké kuchyni. V případě zakoupení plné penze se budete stravovat v této taverně. Ke sportovnímu vyžití patří biliard (za poplatek). V okolí studií najdete restaurace, minimarket, dětský park, půjčovnu automobilů a motorek. Nedaleko se nachází město Zakynthos, kam se můžete vydat za poznáním historie nebo zábavou. Argassi je také výchozím bodem za nejkrásnějšími plážemi ostrova v oblasti Vassilikos (pravidelná autobusová linka). Díky pozvolnému vstupu do moře a mělké vodě jsou studia ideální volbou především pro rodiny s dětmi.

Stravování: vlastní

Bez stravy: Vlastní.

Možnost dokoupení stravy v blízké taverně Stars – tradiční řecká kuchyně.

Polopenze: Kontinentální snídaně, večeře výběr z 6 předkrmů a 12 hlavních jídel, dezert.

Plná penze: Kontinentální snídaně, oběd, večeře výběr z 6 předkrmů a 12 hlavních jídel, dezert.
Nápoje u jídla – víno, pivo, nealkoholické nápoje, voda.

Doprava: letecky

BRNO - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Brně za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 690 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 890 Kč, cena parkování do 15 kalendářních dnů je 1390 Kč. Službu „parkování na letišti v Brně“ je nutné uvést do cestovní smlouvy a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.
Odlety pro pobyty 10/11 nocí jsou z Brna a Prahy – pátek/úterý.

PRAHA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Parkujte pohodlně a bezpečně u letiště v Praze. Díky našemu PROMO KÓDU získáte nižší cenu. Parkování na hlídaném parkovišti firmy Go parking.

Ubytování: studia

Dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky, kuchyňský kout, lednice, TV, klimatizace (6 eur/den), sejf (2 eur/den), fén, koupelna, balkon s výhledem na bazén.