Zakynthos - Ilios Hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zakynthos - Ilios Hotel ***

Poloha: Hotel Ilios je 3hvězdičkový hotel, který se nachází přibližně 5,5 km od mezinárodního letiště Zakynthos a 700 m od pláže. Centrum města Laganas je vzdáleno cca 400 m od hotelu, které nabízí několik obchodů, restaurací, barů a tradičních taveren.

Pláž: Dlouhá písečná pláž se nachází cca 700 m od hotelu. Plážový servis (lehátka a slunečníky) je za poplatek.

Sport a zábava: Venkovní bazén, biliard (za poplatek), volejbal, basketbal, BBQ večery a dětský bazén.

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: snídaně

Snídaně
Snídaně jsou formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hotel nabízí 24 hodinovou recepci, TV koutek, Wi-Fi připojení ve společných prostorech zdarma, restauraci s terasou a bar s terasou. V zahradě mají hosté k dispozici bazén s vířivkou, lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma.

Vybavení pokojů: K dispozici jsou standardní dvoulůžkové pokoje bez přistýlky. Za příplatek je možné ubytování v rodinných pokojích typu Superior, tyto pokoje mají možnost až dvou přistýlek (pro děti nebo dospělé osoby). Každý pokoj má vlastní sociální zařízení (koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, WC a fén), telefon, trezor (za poplatek), SAT/TV, minilednici, Wi-Fi připojení (zdarma), individuální klimatizace a balkon nebo terasu.