Mahé Island - Banyan Tree Seychelles *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mahé Island - Banyan Tree Seychelles *****

Poloha: Mahé Island, vilový resort leží na jihozápadním pobřeží ostrova, přímo u 800 m dlouhé panenské písečné pláže Intendance Bay, která patří k jedněm z nejlepších na světě, v rozlehlé 117 ha tropické zahradě. Vzdálenost od letiště cca 30 minut.

Vybavení: 60 luxusních vil, všechny s privátním bazénem, v průběhu roku 2013 byly renovovány. Klimatizace, 3 restaurace, snack-bar, bazén s barem, Banyan Tree Spa (lázně, masáže, salón krásy a další), fitness, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, kajaky, rybaření, tenis, boutique, internet, knihovna, pronájem aut.

za příplatek možnost ubytování ve vyšší kategorii vil.
Dítě do 6 let cestuje jen za letenku (od 15990 Kč).

u vánočních a silvestrovských termínů si některé hotely účtují povinný vánoční a silvestrovský příplatek – informace v CK.

Stravování: snídaně

snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze formou menu nebo á la carte.

Ubytování: hotel *****

Vybavení pokoje : Hillside Pool vila (od 1.11.2015 Ocean View Pool Villa) - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, CD/DVD přehrávač, internetová přípojka, koupelna, sprcha, WC, terasa s bazénem a plážovými lehátky, ložnice, obývací část a jídelna. Možnost přistýlky pro dítě.