Sapphire Princess - Singapur, Indonésie, Malajsie, Thajsko

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sapphire Princess - Singapur, Indonésie, Malajsie, Thajsko

Sapphire Princess byla postavena roku 2004 a jedná se o skutečný klenot flotily Princess Cruises. Na lodi je přes 700 balkonových kajut, na kterých si pasažéři mohou užít příjemný slaný mořský vánek. Čeká na Vás profesionální posádka, která se postará o Vaše pohodlí. Od pozorné pokojské služby, přes upravené číšníky, kteří Vám v odpoledních hodinách budou nabízet čerstvě upečené křupavé pečivo, po sommeliéry, schopné Vám navrhnout dokonalý výběr vína k večeři - tak bude Váš zážitek unikátní a nezapomenutelný.

Vybavení lodě: 5 hlavních restaurací, italská restaurace, steak restaurace, pizzerie, občerstvení, samoobslužná restaurace, 14 barů a klubů, 3 bazény, 6 vířivek, minigolf, golfový simulátor, tenisové hřiště, shuffleboard, běžecká dráha, fitness centrum, lázně Lotus Spa s wellness procedurami a saunou, salón krásy, divadlo, kasino, diskotéka, internetová kavárna, knihovna, nákupní centrum, kaple.

Stravování: plná penze

Bohatá planá penze s nabídkou mezinárodní kuchyně.

Doprava: vlastní

Letenky do země odplutí Vám rádi zajistíme na požádání.

Ubytování: loď

1337 kajut, z toho 28 kajut je bezbariérových.
Vybavení vnitřních a vnějších kajut: klimatizace, TV, bezpečnostní trezor, telefon, lednička, koupelna s WC, sprchou a vysoušečem vlasů. Většina kajut má oddělená lůžka, která lze přestavět na manželskou postel. Přídavná lůžka jsou sklopná. Všechny typy kajut mají k dispozici 24hodinový pokojový servis. Apartmá mají navíc k dispozici minibar, vana, obývací pokoj s kanapem, DVD přehrávač s výběrem DVD filmů, volný přístup do internetové kavárny a uvítací šampaňské.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Singapur-16:00
2. den na moři
3. den na moři
4. den Benoa, Bali (Indonésie)07:0017:00
5. den na moři
6. den na moři
7. den Port Kelang/Kuala Lumpur (Malajsie)08:0019:00
8. den Penang (Malajsie)08:0021:00
9. den Phuket (Thajsko)09:0018:00
10. den na moři
11. den Singapur07:00-