Patince - WELLNESS HOTEL PATINCE

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Patince - WELLNESS HOTEL PATINCE

Hotel**** nabízí bazénový svět – komplex bazénů (30-36°C) s využitím vody z termálního vrtu (příznivý účinek na pohybový aparát). Velký relaxační bazén, hydromasáže, masážní vodní děla, masážní vodní postele, protiproud, vodní jeskyně, masážní hřib, vířivka. Novinkou je salónové tělové a obličejové ošetření s kosmetikou Sothys nebo exotické thajské masáže. Dětský bazén s tobogánem a dětský koutek. Dvě finské sauny, parní sauna, bylinková aromatická sauna, ledová místnost, ochlazovací bazén a Kneippova šlapací koupel. V hotelu je restaurace, lobby bar a bowling bar (2 dráhy).

Termální koupaliště - plavecký bazén, sportovní bazén, rekreační bazén, dětský bazén, tobogán. V blízkosti se nachází uměle vybudované jezero - vodní sporty, jízda na vodních kolech, rybolov. V areálu koupaliště jsou vybudovaná moderní sportovní hřiště - volejbalové, mini -golfové a tenisové kurty.

Bonusy : Sleva 10% na keramické výrobky

- platí při rezervaci minimálně 0 nocí

Stravování: snídaně

Snídaně

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: hotel

Ve dvoulůžkových pokojích standard s možností přistýlky, s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, rádiem, telefonem, minibarem, trezorem, klimatizací, připojením na internet přes Wi-Fi a balkonem.