Terme 3000 Moravské Toplice - hotel Livada Prestige 5* - v ceně hotelová WELLNESS a BAZÉNOVÝ komplex

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Terme 3000 Moravské Toplice - hotel Livada Prestige 5* - v ceně hotelová WELLNESS a BAZÉNOVÝ komplex

Moravské Toplice Terme 3000 – hotel 5* LIVADA Prestige - možnost golfu, v ceně hotelová WELLNESS a BAZÉNOVÝ komplex

Z Prahy cca 560 km, z Brna cca 360 km

Termální lázně Moravské Toplice najdeme na severovýchodě Slovinska v regionu Prekmurje. Tyto oblíbené lázně vděčí za svůj vznik pokusným vrtům při hledání ropy v roce 1960, kdy zde však místo ropy byl objeven jiný poklad, a to termální prameny. Už v roce 1962 zde byl vybudován první bazén, v němž si léčili svoje choroby domácí i zahraniční návštěvníci. V současnosti zde stojí lázeňský komplex Terme 3000 – rozsáhlý areál se soustavou 22 venkovních i krytých bazénů o celkové vodní ploše cca 5.000 m². V některých bazénech se nachází vysoce koncentrovaná tzv. černá termální voda s významným obsahem natriumchloridkarbonátu, která je lehce slaná a používá se jako oblíbený a zároveň unikátní léčivý prostředek. Zdejší termální lázně jsou doporučovány pro léčbu následujících chorob: revmatismus a artróza, chronická zánětlivá onemocnění, kožní choroby (lupénka), poúrazové a pooperační stavy. Doporučujeme léčebné procedury a metody, které jsou lázeňským návštěvníkům k dispozici: elektroterapie, termoterapie, hydroterapie, mechanoterapie a např. inhalace. Po léčebných procedurách se lze procházet touto překrásnou slovinskou krajinou s bohatou historií. V okolí můžete vidět největší slovinský hrad ve vesnici Grad, Plečnikův kostel Bela golobica ve městě Bogojina, obdivovat hrnčířské řemeslo ve Filovci, lze zde obdivovat fresky v Marjanci a Turnišči nebo můžete ochutnat vynikající místní vína ve vinných sklípcích. Pro sportovce je zde mnoho vyžití: cyklistika, tenis, nordic walking a golfisté jistě ocení 18jamkové golfové hřiště Livada Golf Course (par 72) s širokou škálou vodních překážek, profesionální parkovou úpravou a nutným zázemím a vybavením (např. putting, chipping, driving range). Jednou se zdejších zajímavostí je např. jamka číslo 9 o délce necelých 600 m, která je nejdelším 5 parem Slovinska. Golfové hřiště Livada Golf Course o rozloze 50 ha bylo otevřeno roku 2005.

SLEVA na golfové hřiště Green Fee (30% během pracovních dní do 12. hodiny polední, od 12. hodiny polední a během víkendu sleva 20%)

Přímo u termálního centra se nacházejí 3 vzájemně propojené hotely Termal, hotel Livada Prestige a hotel Ajda. Hotel je součástí Terme 3000 a vede k Thermalium Health Center.

Hotel Livada Prestige je jediným 5* hotelem v Evropě, který poskytuje úplný relax v černé termální vodě v soukromí Vašeho pokoje (ve vybraných typech). V hotelu se nachází wellness centrum, gurmánská restaurace, bary ale i moderní business centrum vhodné k organizaci konferencí, seminářů a recepcí, událostí obchodního i společenského rázu.

Stravování: polopenze

snídaně a večeře formou bufetu

Ubytování: hotel *****

Popis ubytování: recepce, restaurace, bar, hotelová wellness zóna (2 kryté a 4 venkovní bazény, sauna, posilovna, salón krásy (kadeřník, pedikúra, manikúra, kosmetika), wellness služby a léčebné procedury (elektroléčba, masáže, bahenní zábaly), sportovní vyžití (půjčovna kol, golfové hřiště a tenisové kurty nedaleko hotelu), konferenční sály, prodejna suvenýrů, parkování. Dom. mazlíček nepovolen. Pokoje v tomto moderním a luxusním hotelu jsou několika typů. V koupelně hotelových pokojů (ve vybraných typech) lze zažít relax a regeneraci v termální vodě černé barvy. V hotelu k dispozici hotelové pokoje několika typů: Pokoje dvoulůžkové typu Prestige s klimatizací, příslušenství, TV-SAT, telefon, trezor, mini-bar, fén, internetové připojení, balkón. Komfortní pokoje dvoulůžkové typu Prestige Comfort s klimatizací, příslušenství, TV-SAT, telefon, trezor, mini-bar, fén, internetové připojení, balkón. Pokoje typu Junior Suite – ložnice a menší obývací prostor, klimatizace, příslušenství, TV-SAT, telefon, trezor, mini-bar, fén, internetové připojení, balkón. Pokoje typu Senior Suite – ložnice a oddělený obývací pokoj, klimatizace, příslušenství, TV-SAT, telefon, trezor, mini-bar, fén, internetové připojení, balkón.
Pokoj typu Classic s francouzským lůžkem (šířka cca 1,50 m) a s příslušenstvím (v koupelně sprchový kout, ne vana).

Check In: od 14 hod., Check Out: do 11 hod.