La Manga del Mar Menor - Hotel Mangalan ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

La Manga del Mar Menor - Hotel Mangalan ****

CK Quality Tours si pro Vás připravila velmi zajímavou destinaci! Vydejte se poznat Čechy zatím neobjevené španělské "Mrtvé moře" do provincie - Murcia , ve které leží jedna z největších pobřežních lagun - Mar Menor (Malé moře).

Klidná, teplá (teplota vody je až o 5 °C vyšší než teplota Středozemního moře) a velmi slaná laguna je od Středozemního moře oddělena úzkým pruhem pevniny, který se nazývá - "La Manga" . Na tomto unikátním místě je tedy možné se vykoupat v příjemně teplé vodě a poté si svlažit tělo ve Středozemním moři. Vzhledem k mělkosti moře je zde poměrně stálá teplota, která umožňuje koupání i v nejchladnějších měsících roku a navíc je toto moře vhodné i pro neplavce, jelikož je povětšinou mělké (v nejhlubším místě je to cca 7 m).

Spousta cestovatelů se do této oblasti vydává za - léčivým bahnem , které je svým složením podobné bahnu Mrtvého moře v Izraeli a které blahodárně působí na tělo a napomáhá léčit kožní onemocnění, bolavé klouby, revma, atd.

Klimatické podmínky, slanost moře a léčivé bahno jsou nejčastějšími důvody, proč je tato oblast velmi oblíbenou a vyhledávanou destinací zvláště pro seniory!

Dotované zájezdy Mar Menor pro seniory 55+. Připravili jsme si pro Vás stále oblíbenější destinaci v dotovaných zájezdech pro seniory 55+! Vydejte se poznat Čechy zatím málo objevené španělské "Mrtvé moře" do provincie Murcia, ve které leží jedna z největších pobřežních lagun Mar Menor (Malé moře).

Další informace o Murcii a léčivém bahně naleznete na http://www.murciaturistica.es/cz/ a http://www.murcia.cz/

Poloha: Tento kvalitní a velmi dobře vybavený hotel se nachází na půli cesty mezi oběma moři, od kterých je vzdálen přibližně 50 - 100 metrů. Hotel lze doporučit pro náročnější klientelu a je schopen uspokojit každé vaše přání. Všechny pokoje mají výhled na moře (na Mar Menor nebo na Středozemní moře). V okolí se nachází supermarket a cca 1 km od hotelu se nachází nákupní zóna s restauracemi, bary a dalšími obchůdky. Hotel se nachází na 6. km La Mangy.

Doba transferu z letiště San Javier do hotelu cca 45 min.

Pláž: Písčitá pláž Mar Menoru a písčitá pláž Středozemního moře se nachází cca 50 - 100 m od hotelu. Plážový servis (slunečníky a plážová křesílka) k zapůjčení u delegátky zdarma (oproti vratné kauci) - pozor - omezené množství!

Akce : VŠECHNY POKOJE VÝHLED NA MOŘE!!

Plážový servis (slunečníky a křesílka) ZDARMA k zapůjčení u delegátky! (pozor - omezené množství!!)

Stravování: polopenze

polopenze formou švédských stolů vč. sklenice vody nebo vína k večeři

Doprava: letecky

Svozová místa : NABÍDKA SVOZŮ z/na Letiště Václava Havla Praha:
SVOZOVÁ MÍSTA:
- Frýdek- Místek cena 400,- Kč/ 1 směr
- Ostrava cena 400,- Kč/ 1 směr
- Opava cena 400,- Kč/ 1 směr
- Nový Jičín cena 400,- Kč/ 1 směr
- Olomouc cena 400,- Kč/ 1 směr
- Prostějov cena 400,- Kč/ 1 směr
- Brno cena 300,- Kč/ 1 směr
- Velké Meziříčí cena 300,- Kč/ 1 směr
- Jihlava cena 250,- Kč/ 1 směr

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu : nonstop recepce, výtah, úschovna zavazadel, restaurace, bar, Wi-Fi zóna zdarma, venkovní bazén, vířivky, lehátka a slunečníky u bazénu, fitness centrum (za poplatek).

Hotel nabízí také krásné a velmi dobře vybavené SPA centrum (za poplatek).

Vybavení pokoje : koupelna/WC, vysoušeč vlasů, satelitní TV, telefon, klimatizace, trezor, Wi-Fi zdarma, balkon nebo terasa. Všechny pokoje mají výhled na moře (na Mar Menor nebo na Středozemní moře)