Malgrat de Mar - hotel Monteplaya*** 13denní - bus

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Malgrat de Mar - hotel Monteplaya*** 13denní - bus

Hotel Monteplaya si zamilujete na první pohled. Do nejmenšího detailu propracované hotelové služby vás nechají prožít pravý „španělský sen”. Už při snídani vás okouzlí skvělý výběr a kvalita jídla, pak se necháte zlákat ke sluneční lázni na sluneční terase a den strávíte na pár desítek metrů vzdálené písečné pláži koupáním a sluněním. Po večeři, která je v tomto hotelu jedinečným kulinářským zážitkem, posedíte v příjemném hotelovém baru a zaposloucháte se do šumění vody přepadávající v krásném oblouku z jednoho hotelového bazénu do druhého. Teď oceníte skvělé umístění hotelu a vyjdete z hotelové zahrady přímo na hlavní promenádu plnou zábavy a obchůdků se suvenýry.
Hotel s kvalitními službami se nachází přímo na pobřežní promenádě s obchody, restauracemi, kavárnami a bary.Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní hotelová restaurace a bar. V hotelové zahradě je venkovní kaskádovitý bazén s oddělenou částí pro děti a s terasou s lehátky, menší bazén s vířivkou. Hotel pamatuje také na děti, ty se mohou zabavit na zahradě s dětským hřištěm a využít během pobytu některý z bohaté nabídky zábavných programů, které hotel připravuje. Pláž cca 50m, centrum cca 100m.

Služby a zařízení: recepce, výtah, restaurace, bar v hotelu, bar u bazénu, TV místnost, zahrada a dětské hřiště, kaskádovitý bazén s oddělenou částí pro děti, menší bazén s vířivkou, WIFI ve veřejných prostorách hotelu zdarma.
Za příplatek: dětská postýlka, billiard, videohry, trezor, lednička, parkování

Fakultativní výlety: Barcelona (gotická čtvrť, Las Ramblas, Kolumbův památník, Antonio Gaudí - exteriéry Sagrada Familia, La Pedrera, Casa Batlló, možnost návštěvy mořského akvária či muzea Picassa), horský kláštěr Monterrat (nejvýznamnější poutní místo Katalánska - katedrála a křížová cesta), Gerona (katedrála s věží Karla Velikého, románské kostely San Pere de Galligants a Sant Nicolau, židovská čtvrť, středověké hradby), Tossa de Mar, jednoho z nejkrásnějších letovisek na pobřeží Costa Brava (Villa Vieja - opevněná část Tossy - hradby z 12. a 13. stol. s obrannými věžemi, centrum s domy z 14. až 17. stol., kostel Sant Vincenc) a mnoho dalších.

Důležité upozornění: Autonomní oblast Katalánsko zavedla pobytovou daň (taxu), kterou platí přímo hotelový host při příjezdu do hotelu. Omlouváme se, že z tohoto důvodu nemůžeme zahrnout pobytovou taxu do ceny a upozorňujeme, že osoba starší 16 let bude při ubytování v hotelech a jiných ubytovacích zařízeních vyzvána k úhradě této pobytové taxy ve výši 0,50 EUR/den, v hotelech kategorie **** ve výši 1 EUR/den.

Stravování: polopenze

Polopenze formou bufetu - snídaně a večeře. Obědy za příplatek.

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, klimatizace, balkón, telefon, televize, fén, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.
Za příplatek možno na vyžádání zajistit dvoulůžkové pokoje Superior s garantovaným výhledem na moře či bazén. U těchto pokojů není možná přistýlka na pokoji. Pokoje Superior jsou nadstandardně zařízené (pokoj s větší rozlohou, žehlička na pokoji, větší rozměr TV 32, mini lednička na pokoji, ručníky k bazénu, Wi-Fi připojení na pokoji ZDARMA).