Malgrat de Mar - hotel Reymar Playa*** - letecky

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Malgrat de Mar - hotel Reymar Playa*** - letecky

GPS 41°38'17.017"N, 2°43'54.386"E

Oblíbený hotel Reymar Playa je každoročně cílem turistů z celé Evropy. Hotel s několika kilometrovou členitou pláží, stojící na promenádě v centru městečka Malgrat de Mar na pobřeží Costa Maresme. Hotel je určen klientům, kteří hledají nejen odpočinek a relaxaci, ale i zábavu a noční život. Pokoje jsou vybaveny velmi decentním zařízením a klimatizací. Hotel provozuje směnárnu a turistické informace. Pláž cca 40m, centrum cca 100m.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, zahrada, animace, dětský koutek.
Za příplatek: dětská postýlka, tenisový kurt, billiard, squash, fitness, jacuzzi, parkoviště, trezor, Wihi v prostorách recepce

Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů - snídaně a večeře. Obědy za příplatek.

Doprava: letecky

pro Vaše pohodlí jsme zajistili lety operované ČSA na pravidelné lince ve výhodných letových časech a limitem odbaveného zavazadla do 23 kg na osobu.

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, klimatizace, balkón, telefon, televize, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.