Costa del Sol - Poznávací zájezd "Krásy Andalusie" ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Costa del Sol - Poznávací zájezd "Krásy Andalusie" ***

Tento zájezd je zaměřen na poznání nádherné pohádkové oblasti Andalusie. Navštívíme světově proslulá místa s maurskou historií jako jsou Granada, Sevilla, Cordoba, ale i bílá andaluská městečka, často neuvěřitelně rozložená na skalních útesech. Zájezd si zpestříme výlety do zajímavých přírodních oblastí jakým je např. národní park Torcal či skála Gibraltar.

Poloha: Andalusie je nejjižnější region ze 17 autonomních společenství Španělska. Nachází se na rozmezí dvou kontinentů a dvou moří. Na severu hraničí s regiony Extremadura a Kastilie-La Mancha, na jihu s Atlantickým oceánem a Středozemním mořem, na západě s Portugalskem a na východě s regionem Murcie. Rozlohou zaujímá téměř 88 tisíc km2, žije zde přes 8 miliónů obyvatel a hlavním městem je Sevilla.

Stravování: polopenze

Polopenze.

Doprava: letecky

Letecká přeprava Praha – Málaga – Praha včetně všech poplatků a studeného cateringu na palubě (bageta, voda, káva, čaj).

Ubytování: hotel ***

Ubytování dle programu se snídaní a večeří ve 3* nebo 4* hotelu ve standardních dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím.*

*Změna hotelu vyhrazena.

Program zájezdu

1. den:
2. den:
3. den:
4. den:
5. den:
6. den:
7. den:
8. den: