Alanya - Azura Deluxe Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Azura Deluxe Resort

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Luxusní hotel leží přímo u menší písečné pláže s krásným molem. Hotel byl otevřený v dubnu 2015 a uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Nachází se v oblasti Avsallar asi 22 km od města Alanya, kam se dostanete místní dopravou. Letiště je vzdáleno cca 98 km.
Příjemná písečná pláž s molem přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, wifi připojení v areálu hotelu a na pokojích (zdarma), hlavní restaurace, 3 a´la carte restaurace (turecká a italská jednou za pobyt večeře zdarma, rybí za poplatek), několik barů, venkovní bazén, vnitřní bazén, dětský vnitřní bazén, spa centrum,vířivka, fitness centrum, hřiště na plážový volejbal, diskotéka.

Sport a zábava: Aktivity : Sauna, turecké lázně, masáže (za poplatek), pára, vířivka, animační programy pro děti a dospělé, plážový volejbal, salon krásy, kadeřník, menší nákupní třída v hotelu, šipky, kino, stolní tenis, miniklub, vodní sporty na pláži (za poplatek).

Stravování: vlastní

ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne bohaté občerstvení, snacky, zmrzlina, sladké pečivo, palačinky, wafle, sandwich a čerstvé ovoce, půlnoční snacky. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby a vybraných importovaných nápojů 24 hodiny denně.

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, TV/SAT, minibarem (zdarma denně doplňován), rychlovarnou konvicí s kávou a čajem (zdarma), wifi, trezorem, koupelnou s vanou/sprchou, fénem. Možnost ubytování v rodinných pokojích až pro 5 osob, nebo superior pokojích pouze pro 2 osoby.