Belek - Ela Quality Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Belek - Ela Quality Resort

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Překrásný luxusní hotel se nachází přímo u široké písečné pláže v letovisku Belek. Hotel doporučujeme i velmi náročným klientům a rodinám s dětmi, které si chtějí užít výjimečnou, ničím nerušenou dovolenou. Centrum Beleku cca 2 km od hotelu, vzdálenost od letiště cca 35 km.
Pěkná široká písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 7 a´la carte restaurací za poplatek (mexická, turecká, rybí, italská, japonská, francouzská, egejská - nutno rezervovat), několik barů, dětská restaurace, kavárna, diskotéka, knihovna, internetová kavárna (za poplatek), wifi (zdarma), konferenční místnost, obchodní arkáda, kadeřník, prádelna (za poplatek), venkovní bazén, krytý bazén, 2 dětské bazény, 5 skluzavek pro dospělé, 4 skluzavky pro děti, hlídání dětí (1-2 roky), miniclub, juniorclub a teenclub.

Sport a zábava: Aktivity : Animační programy pro děti i dospělé, večerní programy, 2 tenisové kurty (vybavení, výuka a osvětlení za poplatek), stolní tenis, kulečník, minigolf, trampolína, aerobic, pilates, joga, vodní gymnastika, plážový volejbal, fotbal, basketbal, šipky, jogging, boccia, kurzy tance, vodní polo, turecké lázně (masáže za poplatek). Za poplatek golf, bowling, herna, segway, spa centrum, masáže, vodní sporty na pláži.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, během dne občerstvení, turecká pizza, zmrzlina, noční občerstvení, dětský bufet. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby a vybrané importované alkoholické nápoje lze čerpat 24 hodin denně.

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybavené klimatizací, TV/SAT, wifi (zdarma), minibarem (denně doplňován zdarma), setem pro přípravu kávy a čaje, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, balkonem nebo terasou. Za příplatek pokoj s výhledem na moře, pokoj superior s výhledem na moře a s vlastní vířivkou nebo vilky v zahradě.