Havajské ostrovy - HAVAJSKÉ OSTROVY *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Havajské ostrovy - HAVAJSKÉ OSTROVY *****

Během okružní plavby na luxusní zaoceánské lodi navštívíte jedno z nejkrásnějších míst naší planety, kterým Havajské ostrovy bezesporu jsou. Proslulé hlavní město Honolulu je začátkem nádherné plavby, která pokračuje návštěvou několika ostrovů a přístavů tohoto pohádkového souostroví. Plavba trvá 8 dní a z paluby lodi jsou organizovány nejrůznější výlety, například do přístavu Pearl Hebor nebo Volcanoes National Park. Známá je slavná pláž Waikiki Beach přímo v Honolulu.

Poloha: Havajské ostrovy jsou souostroví 19 korálových a sopečných ostrovů a 118 skal a útesů v Tichém oceánu (Pacific Ocean). Očarují vás přátelskou atmosférou, polynéskou pohostinností a kulturními tradicemi. Je to kouzelný kout naší planety s deštnými pralesy a nádhernými květinami. Překrásné písečné pláže a koupání v azurově modrém moři dávají příležitost k dokonalé dovolené. Havajské ostrovy jsou velkou turistickou atrakcí.

Vybavení: Plující luxusní hotel nabízí pro spokojenost svých hostů téměř všechno. Ubytování dle výběru, několik restaurací a desítky barů, kino, divadlo, kasino, sladkovodní bazény a terasy na opalování. Na této lodi máte k dispozici 2 plavecké bazény, brouzdaliště pro děti, 5 vířivek, Santa Fe SPA & Fitness Centre, posilovnu, běžeckou dráhu, hřiště na basketbal a volejbal, tenisový dvorec, trampolínu, golfový simulátor, Golf Pro Shop, DUTY FREE obchody s promenádní palubou, knihovnu, SoHo Art Gallery, video místnost, internetovou kavárnu, dětský koutek, Hawai’i Museum, Gyroskope, společenské a konferenční místnosti, a také lodní kapli. Večer zve k pobavení taneční sál s živou hudbou, diskotékou nebo divadelní představení s noční show. Zábava, sport a další aktivity se pořádají na palubě lodi po celý den, večer i v noci.

Doporučujeme: Plavba zaoceánskou lodí spojuje klady poznávacích a pobytových zájezdů, každý den navštívíte jiné místo, aniž byste museli donekonečna balit svá zavazadla. Běžný den na lodi obvykle vypadá tak, že po noční plavbě loď přistává v některém z přístavů, který si můžete prohlédnout sami nebo se účastnit fakultativního výletu k pozoruhodným místům dané oblasti. Výlety se objednávají při zakoupení lodního lístku nebo přímo na lodi. Výběr je velmi široký a o skupiny výletníků se starají zkušení průvodci.

Americká společnost Norwegian Cruise Lines – NCL, patří k největším provozovatelům a vlastníkům zaoceánských luxusních lodí. Více jak desítka moderních plavidel brázdí moře a oceány po celé zeměkouli. Nabízí atraktivní plavby téměř po všech kontinentech a do oblastí, jako jsou například: Karibik, Bahamské a Havajské ostrovy, Střední a Jižní Ameriku, Aljašku a Kanadu, Kanárské ostrovy a Afriku, a v Evropě na Středozemní a Baltské moře. Zcela právem jsou plavby NCL prezentovány jako Freestyle Cruising – plavby ve volném stylu, které svým pasažérům poskytují dokonalé a bezstarostné služby na vysoké úrovni.

Stravování: all inclusive

Stravování All Inclusive je zahrnuto v ceně palubního lístku. Snídaně, obědy a večeře jsou organizovány bufetovým způsobem, ve vybraných restauracích a´la carte se obědy a zejména večeře se podávají obsluhou. U některých gastronomicky specializovaných restaurací jsou večeře s doplatkem. K jídlu se podávají vybrané nealkoholické nápoje, káva a čaj. Hostům je k dispozici 8 restaurací: Skyline Restaurant, Liberty Restaurant, Jefferson’s Bistro, Little Italy, East Meets West, Lazy J Texas Steakhouse, Cadillac Diner, Aloha Café. Na palubě lodi je celkem 10 barů & salónů: Hollywood Theatre, The Conservatory, Mardi Gras Cabaret Lounge & Night Club, Napa Wine Bar, Gold Rush Saloon, Pink’s Champagne & Cigar Bar, John Adam’s Coffee Bar, Ocean Drive Bar, Key West Bar & Grill, Waikiki Bar.

Doprava: vlastní

Osmidenní plavba probíhá na luxusní zaoceánské lodi Pride of America. Leteckou dopravu k výchozímu a konečnému místu okružní plavby zajišťujeme na vyžádání linkovými spoji z Prahy, Vídně, Mnichova a dalších mezinárodních letišť.

Ubytování: loď

Vaším hotelem po celou dobu plavby je honosná loď PRIDE OF AMERICA, která pojme přes 2.000 pasažérů. Nabízí kajuty ve 24 různých cenových kategoriích, od standardní vnitřní kajuty, kajuty s oknem, kajuty s balkónem až po luxusní apartmá o rozloze 128m2. Každá kajuta má klimatizaci s vlastním termostatem, koupelnu (sprcha) s WC a vysoušečem vlasů, interaktivní TV, rádio, telefon, chladničku, bezpečnostní schránku a kávovar. Některé kajuty jsou s možností třetího i čtvrtého lůžka. Kajuty vyšší kategorie jsou na vyžádání.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Loď vyplouvá z ostrova O´ahu, z hlavního města Havajských ostrovů Honolulu. Pluje kolem ostrova Molokai do přístavu Kahului na ostrově Maui. Dále se zastavuje u největšího ostrova Hawai´i v přístavu Hilo. Plavba pokračuje kolem tohoto ostrova a míří do přístavu Kona. Další zastávka je na ostrově Kaua´i v přístavu Nawiliwili. Poslední den plavby končí v ranních hodinách opět na ostrově O´ahu v přístavu Honolulu.
Sobota : Honolulu, O'ahu, USA | Odplutí: 19:00
Neděle: Kahului, Maui, USA08:00
Pondělí: Kahului, Maui, USA | Odplutí: 18:00
Úterý: Hilo, Hawai´i, USA08:0018:00
Středa: Kona, Hawai´i, USA07:0018:00
Čtvrtek: Nawiliwili, Kaua´i, USA08:00
Pátek: Nawiliwili, Kaua´i | Odplutí: 14:00 | Odpolední plavba kolem Na Pali Coast
Sobota : Honolulu, O´ahu, USA7:00*
*vylodění je obvykle dvě hodiny po zakotvení
Případnou změnu programu si lodní společnost vyhrazuje.