Metropole západu U.S.A.

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Metropole západu U.S.A.

Los Angeles – Hollywood – Santa Monica – silnice č.1 – Monterey – San Francisco – Sacramento – Lake Tahoe – Squaw Valley – Reno – Carson City – Mono Lake – Las Vegas – Údolí Smrti

K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem USA.

Zájezd může být směřován i opačně. Minimální počet 6 osob.

Během zájezdu urazíte cca 1.320 mil ( 2.120 km)

Program zájezdu

1. den: LOS ANGELES 20 mil / 30 km * Odlet z Prahy do Los Angeles. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours Vás čeká transfer do hotelu, během něhož Vás průvodce seznámí s detaily programu zájezdu.
2. den: LOS ANGELES 60 mil / 100 km * Dnes Vás čeká celodenní prohlídka Los Angeles – navštívíte Hollywood se slavnými bulváry Hollywood a Sunset, prohlédnete si „Chodník hvězd“, projdete se po slavném Rodeo Drive v Beverly Hills, shlédnete panoráma města z výšiny Griffith Park a závěrem navštívíte slavnou pláž Santa Monica Beach. Odpoledne budou moci zájemci navštívit jedinečná filmová studia Universal v Hollywoodu (vstup není v ceně).
3. den: SAN FRANCISCO 380 mil / 610 km * Časně odjezd do San Francisca, převážně po slavné „nejkrásnější silnici světa“ číslo 1 vinoucí se podél skalnatého pobřeží Pacifiku. Čekají Vás četné zastávky s jedinečnými výhledy a prohlídka města Monterey. Příjezd do San Francisca a ubytování očekávejte ve večerních hodinách.
4. den: SAN FRANCISCO 60 mil / 100 km * Celodenní prohlídka San Francisca Vás zavede nejenom na světoznámá místa jako je Golden Gate, Twin Peaks, Fisherman’s Wharf, China Town a další, ale ukážeme Vám i mnoho dalších turisticky zajímavých míst. Jako součást prohlídky Vás pozveme k plavbě lodí po zálivu pod Golden Gate (v ceně), a doporučujeme Vám fakultativní let helikoptérou nad San Franciscem a nad Golden Gate, který je nezapomenutelným zážitkem.
5. den: SACRAMENTO, LAKE TAHOE 280 mil / 440 km * Časně odjezd do hlavního města Kalifornie Sacramenta. Po krátké prohlídce centra města budete pokračovat k vysokohorskému jezeru Lake Tahoe v pohoří Sierra Nevada. Návštěva slavného Squaw Valley, okružní cesta kolem jezera s vyhlídkami na jedinečnou přírodu. V podvečer příjezd do města Reno v Nevadě, ubytování a večer volný k návštěvám kasin a heren.
6. den: RENO, MONO LAKE 480 mil / 760 km * Návštěva hlavního města Nevady Carson City a obdivuhodného jezera Mono Lake. Průjezd pouštěmi Nevady do Las Vegas. Večer Vás na seznámení s hlavním městem zábavy zveme na jedinečný let helikoptérou nad zářícím Las Vegas (fakultativně).
7. den: LAS VEGAS 30 mil / 50 km * Celodenní volno v Las Vegas!! Fakultativně Vám nabízíme celodenní výlet do Death Valley – nejnižšího a nejteplejšího místa západní polokoule.
8. den: Odlet domů 10 mil / 15 km * Dopoledne transfer na letiště a odlet do Prahy.
9. den: Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí.