New York a Miami Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

New York a Miami Beach

Kombinace poznání světoznámé metropole a oddechu na proslulých floridských plážích. Pobyt na Floridě si můžete libovolně prodloužit !!

K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem USA.

Minimální počet 6 osob.

Program zájezdu

1. den: NEW YORK CITY * Odlet z Prahy do New Yorku. Po uvítání na letišti delegátem America Tours Vás čeká transfer do hotelu, ubytování a orientační meeting s průvodcem.
2. den: LOWER MANHATTAN * Na úvod dne Vás pozveme na plavbu lodí kolem Manhattanu po řekách Hudson a East River (v ceně), během které se seznámíte s místopisem New Yorku , a naskytnou se Vám jedinečné pohledy na Manhattan a sochu Svobody. Hned po tomto úvodu dne bude následovat okružní prohlídka největších atrakcí Manhattanu - Battery Park,Wall Street se slavnou Burzou, China Town, Brooklyn Bridge a dalších atrakcích vyhlídkovým busem. Během dne Vám nabídneme fakultativní let helikoptérou nad Manhattanem a sochou Svobody - skvělý doplněk k Vašemu zájezdu. Do hotelu se vrátíte ve večerních hodinách.
3. den: MIDTOWN, UPTOWN MANHATTAN * Pokračování prohlídky Manhattanu !! Poznejte Broadway, oblast Central Parku a 5.Avenue. Společně navštívíte vyhlídku ze střechy mrakodrapu Rockefeller Center a projdete si slavné Times Square... Návrat do hotelu v pozdních hodinách. Fakultativnš Vám pro tento večer nabízíme avantgardní show The Blue Man Group. Doporučujeme !!
4. den: EMPIRE STATE BUILDING, MIAMI * Volno na Manhattanu !! Využijte času k samostatnému poznávání metropole. Jako bonus Vám America Tours věnuje vstupenku na Empire State Building - navštivte tuto dominantu Manhattanu v čase, který Vám nejvíce vyhovuje !! Odpoledne transfer na letiště a odlet do Miami. Po uvítání na letišti delegátem America Tours transfer do hotelu na Miami Beach, ubytování.
5. den: MIAMI BEACH * Dopoledne Vás čeká orientační okruh po Miami a Miami Beach , a odpoledne již bude plně ve Vaší režii - relaxace, pobyt na pláži nebo u bazénu ...
6. den: MIAMI BEACH * Volný den k relaxaci. Fakultativně Vám nabízíme celodenní výlet na ostrov Key West – nejjižnější bod kontinentálních USA v Karibském moři.
7. den: MIAMI BEACH * Celodenní volno k rekreaci na pláži či u bazénu.
8. den: Odlet domů * Dopoledne volno, poté transfer na letiště a odlet do Prahy. Fakultativně individuální prodloužení pobytu na Miami Beach .
9. den: Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí.