Pacifickým pobřežím z Los Angeles do Seattle

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pacifickým pobřežím z Los Angeles do Seattle

Los Angeles – Monterey – San Francisco – NP Redwood – státní parky pacifického pobřeží – NP Olympic – NP North Cascades – NP Mt. Rainier – Seattle

K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem USA.

Zájezd může být směřován i opačně. Minimální počet 6 osob.

Během zájezdu urazíte cca 2.300 mil (3.680 km)

Program zájezdu

1. den: LOS ANGELES 30 mil / 50 km * Odlet z Prahy do Los Angeles. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours transfer do hotelu, ubytování a orientační meeting.
2. den: LOS ANGELES 70 mil / 110 km * Celodenní prohlídka atrakcí a pamětihodností Los Angeles a okolí. Po seznámení s velkoměstem Vás čeká jedinečný zážitek – filmová studia Universal (vstup v letošním roce v ceně zájezdu).
3. den: US-1, MONTEREY 430 mil / 680 km * Celodenní přejezd do San Francisca, částečně po slavné silnici č.1 vinoucí se podél členitého pobřeží Pacifiku. Cestou pozorování lachtanů a lvounů, odpoledne prohlídka Monterey. Ubytování ve večerních hodinách.
4. den: SAN FRANCISCO 50 mil / 80 km * Celodenní prohlídka San Francisca zahrnující největší atrakce a pamětihodnosti metropole včetně plavby po zálivu pod Golden Gate (v ceně zájezdu).
5. den: SAN FRANCISCO 100 mil / 160 km * Dopoledne indiv. volno v centru San Francisca, poté odjezd na sever do národního parku Redwood, nocleh v motelu na trase.
6. den: NP REDWOOD 360 mil / 570 km * Prohlídka NP Redwood, domova nejvyšších stromů na Zemi. Pokračování do místa ubytování v Oregonu.
7. den: OREGON DUNES, PORTLAND 370 mil / 590 km * Pokračování cesty podél Pacifiku oblastí Oregon Dunes, cestou pozorování mořských vyder a lvounů. Odpoledne krátká prohlídka centra portlandu, ubytování již na území státu Washington.
8. den: NP OLYMPIC 360 mil / 570 km * Časně odjezd do národního parku Olympic na stejnojmenném poloostrově. Celodenní prohlídka tohoto obdivuhodného místa, poté odjezd trajektem přes úžinu Admiralty na pevninu a ubytování.
9. den: NP NORTH CASCADES 290 mil / 460 km * Prohlídka národního parku North Cascades, poté přejezd do blízkosti NP Mt.Rainier, ubytování ve večerních hodinách.
10. den: NP MT.RAINIER 200 mil / 320 km * Časně odjezd do národního parku Mt. Rainier. Prohlídka parku, odpoledne přejezd do Seattle. V podvečer prohlídka centra města, ubytování.
11. den: odlet domů 40 mil / 60 km * Dopoledne dle času odletu volno k odpočinku a nákupům, poté odjezd na letiště a odlet do Prahy.
12. den: Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí.