Indonésie - Bali - Melia Benoa Bali****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Indonésie - Bali - Melia Benoa Bali****

Poloha: pěkný hotýlek se je u pláže v severní části Tanjung Benoa, hotel obklopuje krásná tropická zahrada. Vzdálenost od mezinárodního letiště je 15 minut a od Denpasaru 45 minut jízdy.

Pláž: písčitá u hotelu.

Vybavení: recepce,3 restaurace s místní i mezinárodní kuchyní, 2 bary, 2 bazény, kavárna, jacuzzi, lázně, masáže, obchůdky se suvenýry, směnárna, prádelna.

Sport a zábava: občasné animační programy, posilovna, biliár, stolní tenis, stolní hry, volejbal, vodní sporty: kanoe, windsurfing, šnorchlování

3.den - 2 dny před návratem : pobyt na Bali, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

1. den před návratem : snídaně, volno, volný program, transfer na letiště, odbavení odletu, let na trase Indonésie - Praha (Vídeň, Mnichov nebo Frankfurt).

Den návratu : přílet do Prahy (Vídně, Mnichova nebo Frankfurtu)

Stravování: all inclusive

all inclusive: snídaně obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení v průběhu dne, nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje místní výroby, pivo a rozlévané víno..

Ubytování: hotel ****

klimatizace, koupelna s WC, fén, mini bar, IDD telefon, možnost připojení k internetu, televize se sat., varná konvice, balkon nebo terasa.

Program zájezdu

1. den: sraz 2 hodiny na letišti před plánovaným odletem, odbavení letu na trase Praha (Vídeň, Mnichov nebo Frankfurt) - Bali
2. den: přílet na Bali, transfer z letiště do hotelu, ubytování, volný program.