Alanya - Hotel Cenger Beach Resort *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Hotel Cenger Beach Resort *****

Poloha: Tento hotelový resort se nachází mimo rušná střediska, konkrétně v klidné oblasti Cenger. Jedná se o velmi vyhledávaný hotel, který se zejména mezi českou klientelou těší velké oblibě. Doporučujeme všem klientům, kteří hledají místo pro odpočinkovou dovolenou a rodinám s dětmi. Od mezinárodního letiště Antalya je vzdálen cca 90 km, od historického centra Side cca 20 km a od centra městeček Kizilot a Okurcalar cca 3 km.

Pláž: Krásná písčito-oblázková pláž se nachází ve vzdálenosti cca 150 m od hotelu, od kterého je pouze oddělená místní komunikací. K přístupu je možné využít podchod. Lehátka, slunečníky, matrace a plážové osušky jsou k dispozici zdarma. Na pláži se rovněž nachází v rámci programu all ainclusive restaurace s barem.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, konferenční místnost, hlavní restaurace s venkovní a vnitřní částí, 2 ala carte restaurace (osmanská a rybí kuchyně – 1 x za pobyt zdarma oproti předchozí rezervaci), snack bar na pláži, bar u bazénu, lobby bar, disko bar (za poplatek), hlavní venkovní bazén se skluzavkami (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, vnitřní bazén, miniklub pro děti, dětské hřiště, soft animační a večerní programy, vodní aerobik, stolní tenis, aerobik, tenis (osvětlení a pronájem raket za poplatek), sportovní aktivity v rámci animačních programů, sauna, fitness. Za poplatek Spa centrum, masáže, billiard, prádelna, lékař, internetový koutek, minimarket, služby fotografa, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokojů: Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny centrální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, SAT/TV, telefonem, fénem, trezorem, minibarem a balkonem. Rodinné pokoje s možností dvou přistýlek pro děti (přistýlky formou paland) jsou k dispozici za příplatek.