Hurghada - Hotel Continental *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Continental *****

Poloha: Hotelový komplex známého řetězce hotelů se nachází v oblíbeném letovisku Hurghada. Rozléhá se uprostřed krásné zahrady a svým hostům nabízí kvalitní ubytování a vysokou úroveň posyktovaných služeb. Centrum Hurghady je vzdáleno cca 10 km, letiště cca 5 km od hotelu. V těsné blízkosti okolí hotelu jsou k dispozici nákupní možnosti (cca 200 m).

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou poskytovány zdarma. Na pláži jsou rovněž klientům k dispozici mj. bar, sprchy či sociální zařízení.


Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.

Stravování: all inclusive

All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení během dne. Neomezené množství vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby v časech a místech určených hotelem (10:00–23:00).

Ubytování: hotel *****

Vybavení: vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení ve vybraných prostorách hotelu a na pokojích zdarma, celkem 4 restaurace a 3 bary, venkovní bazén, bazén s oddělenou dětskou částí (lehátka a slunečníky zdarma), animační programy, miniklub, dětské hřiště, plážový volejbal, fitness centrum, šipky, stolní tenis, vodní gymnastika, vodní pólo, stolní tenis, tenisový kurt a jiné sportovní aktivity v rámci animačních programů. Za poplatek wellness centrum, fitness, billiard, potápění, sauna či masáže a další služby wellness centra, vodní sporty na pláži, minimarket.

Vybavení pokojů: Dvoulůžkové pokoje classic s výhledem do zahrady nabízí možnost jedné přistýlky pro děti. Za příplatek jsou k dispozici pokoje rodinné, které nabízejí možnost ubytování se 2 přistýlkami pro děti. Standardní pokoje classic jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, SAT/TV, trezorem (za poplatek), minibarem (za poplatek) a balkonem či terasou.