Severní Malé Atoll - Summer Island Maledives

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Severní Malé Atoll - Summer Island Maledives

Summer Island Maldives
Kouzelný resort pro vás bude nádherným únikem od starostí a všedních dní. Ať už se procházíte po pláži či ve stínu tropické vegetace, boty můžete schovat do kufru. Po celém ostrově totiž můžete klidně chodit naboso. Vítejte na místě, kde se sny mění v realitu a léto nikdy nekončí.
Resort Summer Island Maldives se nachází na ostrůvku Ziyaaraifushi, který tvoří součást atolu Severní Malé. Nachází se 35 km od letiště a dopravit se sem můžete buď rychlolodí za 45 minut nebo hydroplánem za příjemných 15 minut.
PLÁŽ
Vydejte se na objevnou cestu rozmarného podmořského života v akvamarínových lagunách a relaxujte na oslnivě bílé písečné pláži.
UBYTOVÁNÍ
Všechny pokoje a vily jsou vybaveny SAT TV, klimatizací, minibarem (voda zdarma), setem pro přípravu kávy a čaje, trezorem, telefonem, WiFi, plážovými ručníky a lehátky, koupelnou s WC částečně pod širým nebem (kromě water vily a premium beach vily).

Pokoj v zahradě – 38 m2, umístěné v blocích tropické zahradě, se soukromou verandou. Maximální kapacita pokoje jsou tři dospělé osoby nebo dvě dospělé osoby a jedno dítě.

Superior Vista – 41 m2, umístěné v 1. patře, s rozlehlou terasou a výhledem na oceán. Maximální kapacita pokoje jsou tři dospělé osoby nebo dvě dospělé osoby a jedno dítě.

Superior Beach – 41 m2, umístěné přímo na pláži, se zastřešenou terasou a s vanou pod širým nebem. Maximální kapacita pokoje jsou tři dospělé osoby nebo dvě dospělé osoby a jedno dítě.

Superior Bungalov - 40 m2, umístěné přímo na pláži, se zastřešenou terasou s pohovkou a koupelnou se sprchou. Některé jsou propojené. Maximální kapacita pokoje jsou tři dospělé osoby nebo dvě dospělé osoby a jedno dítě.

Premium Beach Vila – 45 m2, oddělené elegantní vily umístěné přímo na pláži, s rozlehlou loungí, s masážní vanou pod širým nebem, s kávovarem a minibarem doplňovaným lehkými snacky. Maximální kapacita pokoje jsou tři dospělé osoby nebo dvě dospělé osoby a jedno dítě.

Water Vila – 45 m2, umístěné na dřevěném mole nad lagunou, s privátní terasou na opalování a přímým vstupem do vody po schůdcích, s masážní vanou pod širým nebem, s kávovarem a minibarem doplňovaným lehkými snacky. Maximální kapacita pokoje jsou dvě dospělé osoby.


VYBAVENÍ
Resort je vybaven recepcí, hlavní restaurací, restaurací nad lagunou (pro hosty Water Vily a Premim Beach Vily), hlavním barem, loungí nad lagunou (pro hosty Water Vily a Premim Beach Vily), bazénem, knihovnou, spa a butikem.

STRAVOVÁNÍ
Resort svým klientům nabízí tyto možnosti stravování – POLOPENZE, PLNÁ PENZE a ALL INCLUSIVE

POLOPENZE – snídaně a večeře formou bufetu v hlavní restauraci/restauraci nad lagunou (dle typu pokoje).

PLNÁ PENZE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci/restauraci nad lagunou.

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře v hlavní restauraci/restauraci nad lagunou, snacky, nápoje během dne (09:00 – 24:00).

V rámci programu all inclusive se můžete těšit také na: neomezenou konzumaci nápojů .
• balená voda, ovocné džusy a další nealkoholické nápoje
• čaj, káva
• točené pivo, místní víno, místní alkoholické nápoje, koktejly
• výlet za šnorchlováním (každý den, vybavení není v ceně

AKTIVITY A VYBAVENÍ
K dispozici jsou plně certifikované potápěčské centrum a centrum vodních sportů, výlety, fitness, plážový volejbal, badminton, stolní tenis, kulečník, deskové hry, spa a večerní zábava v baru.

UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

Destinace: Tento atoll je velmi dobře dostupný z maledivského mezinárodního letiště. Má také spoustu přírodních lákadel mimo jiné i skvělé potápěčské lokality. Jedny z nejlepších surfařských zlomů Malediv se nacházejí také na Severním atollu Malé, který je domovem malé, sezónní surfařské scény a pláže jsou nádherné téměř všude.
Turismus je na tomto atollu dobře rozvinutý a kromě mnoha resortů zde na obydlených ostrovech mají také několik gueshausů. Malé není správní centrum atollu, neboť je vlastním správním celkem. Správním centrem atollu je Thulusdhoo s 1200 obyvateli, rozkládající se na východní straně. Thulusdhoo je průmyslový ostrov, známý výrobou bodu beru (velkých bubnů) a sklady nasolených ryb. Ostrov je také unikátní pro svou továrnu na Coca-Colu, která je jedinou na světě, kde se tento nápoj vyrábí z odsolené vody.

Poznámka: UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.