Dubai - CITYMAX AL BARSHA ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dubai - CITYMAX AL BARSHA ***

Poloha: Hotel leží v Dubaji v moderní části Al Barsha, 500 metrů od nákupního centra Mall of The Emirates a zastávky metra a 5 km od Burj Al Arab. Letiště je vzdáleno 25 km. Hotel zajišťuje zdarma shuttle bus do nákupních center.

Pláž: Hotel leží nedaleko pláže Jumeirah Beach, shuttle bus zdarma.

Vybavení: Městský hotel kvalitního řetězce Citymax vhodný pro klienty, kteří rádi kombinují dovolenou u moře s poznáváním města a výhodnými nákupy. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar, kavárna, čistírna.

Sport a zábava: Venkovní bazén na střeše hotelu, fitness centrum.

Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.
Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas. 
Od 31.3.2014 je v SAE zavedena pobytová taxa, kterou hradí každý klient ubytovaný v emirátu Dubai, a to:Hotely 3 hvězdy: 10 dirhamů na pokoj a noc. Tato pobytová taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: polopenze

Snídaně (formou bufetu) nebo polopenze.

Ubytování: hotel ***

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefon, sejf, minibar, fén, rychlovarná konvice (k dispozici káva a čaj).