Kiten - Onyx

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kiten - Onyx

Velmi dobře vedený prázdninový hotel je situován v centrální části živého letoviska Kiten jen 200 m od pěkné písčité jižní pláže. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v bezprostřední blízkosti ubytování. Mezinárodní letiště Burgas je vzdáleno 54 km. Hotel prošel celkovou rekonstrukci v roce 2012.
PLÁŽ
Prostorná, písčitá jižní pláž s velmi pozvolným vstupem do moře se nachází 200 m od hotelu. Klientům jsou k dispozici služby plavčíka a lehátka se slunečníky cca 15 euro set/den.
UBYTOVÁNÍ
Standartní studia s možnosti až dvou přistýlek jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, minibar (za poplatek) Wi-Fi, telefon, televize s kabelovým připojením, balkonem nebo terasou.
STRAVOVÁNÍ
SNÍDANĚ - formou bufetu. Hosté mohou za poplatek využít možnost dokoupení večeří formou bufetu (nápoje za poplatek).
VYBAVENÍ
Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárnou, trezory (za poplatek) a lobby barem, internetový koutek (za poplatek), hlavní restaurace, konferenční sál, úschovna zavazadel, posilovna, sauna, vířivka, venkovní bazén s dětským brouzdalištěm, bar u bazénu, opalovací terasa lehátka a slunečníky zdarma u bazénu zdarma a parkoviště.
AKTIVITY
V ceně sauna vířivka fitness centrum. Na pláži nabídka vodních sportu a atrakci za poplatek.

Poloha: Bulharsko