Slunečné pobřeží - Hotel Aqua Nevis ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Aqua Nevis ****

Slunečné pobřeží je největším a svou 8 km dlouhou písčitou pláží jedním z nejoblíbenějších letovisek bulharského černomořského pobřeží. Nachází se v zálivu mezi městy Nesebar a Sveti Vlas, vzdálenost od letiště v Burgasu je pouhých 38 km.

Slunečné pobřeží je vhodné jak pro rodiny s dětmi / severní část letoviska, která je klidnější/ tak pro milovníky nočního života / jižní část se spoustou barů, diskoték a nočních klubů/.

Letovisko nabízí kromě krásné pláže s pozvolným vstupem do moře i mnoho volnočasových aktivit: nabídka vodních sportů, aquaparků, skluzavek a tobogánů. Obě části Slunečného pobřeží jsou propojeny turistickým vláčkem, okolní střediska jsou dostupná autobusovou dopravou.

Doporučené tipy na výlety:
-pěší výlet do historického městečka Nesebar / kulturní památka UNESCO/ ca. 6 km
-výlet do Burgasu / Burgas je druhým největším městem bulharského pobřeží s atraktivními promenádami s mnoha kavárnami/ vzdálenost od Slunečného pobřeží 38 km/ spojený s návštěvou Burgaské jezerní oblasti

Poloha: Hotel se nachází v oblíbené části Slunečné pobřeží. Hotel je ideální pro rodiny s dětmi, protože se nachází hned vedle krásného Aquaparku. V blízkosti se nachází spousta restaurací a barů.

Pláž: Pláž cca 1 km od hotelu. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Stravování: all inclusive

All inclusive.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, lobby bar, výtah, WIFI zdarma,fitness centrum, krytý bazén, venkovní bazén s částí pro děti, Aquapark, Spa & Wellness, dětský koutek, minigolf, aktivity pro děti.
Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: aquapark, vodní sporty na pláži za poplatek, animační program.

Vybavení pokojů: Standardní dvoulůžkový pokoj je max pro 3 osoby, má balkon, koupelnu se sprchovým koutem, WC, vysoušeč vlasů, telefon, klimatizaci, televizi, mini ledničku, sejf, WIFI zdarma, minibar za poplatek, zařízení na přípravu kávy a čaje.