Malinska - Malin hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Malinska - Malin hotel ****

Hotel Malin se nachází v zeleni, jen několik minut pěší chůze od centra města Malinska. Jedná se o elegantní a pohodlný hotel, vhodný pro všechny věkové generace. Hotel je zcela klimatizovaný. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky, rodinné 2+2. Pokoje mají

SAT/TV, telefon, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI-FI. Pokoje Standard jsou bez balkonu, mají francouzské okno, ostatní pokoje mají balkon. Rodinné pokoje mají dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 děti do 12 let nebo 1 dospělou osobu.

Hostům je k dispozici recepce, restaurace, aperitiv bar s terasou, plážový bar, internetový koutek na recepci, wellnes & spa centrum (za poplatek), venkovní bazén pro dospělé a děti (jedná se o vybavený prostor ohraničený v moř), obchod se suvenýry, parkoviště (za poplatek), restaurace á la carte Mulino na pláži. Ke sportovnímu vyžití slouží minigolf, vodní sporty a další. V hlavní sezoně hotel zajišťuje animaci pro dospělé a děti - živá hudba v restauraci Mulino, různé programy a vystoupení, tematické večeře, sportovní a rekreační programy na pláži, mini club pro děti (v hlavní sezóně). Pro děti je zde také dětské hřiště. Přímo v hotelu je potápěčské centrum. 

Oblázkové, písčité, přírodní kamenité, betonové pláže s pozvolným přístupem do moře jsou přímo pod hotelem, vzdálené cca 50 m. Na pláži jsou atrakce pro děti. Lehátka a slunečníky na pláži jsou dispozici za poplatek. Po cca 200 m chůze směrem do města začíná udržovaná městská (písčitá, přírodní kamenitá, betonová) pláž s pozvolným přístupem do moře, která je vybavená WC a sprchami.

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: aperitiv bar, restaurace a lá carte, sprchy na pláži, jacuzzi společná, dětské hřiště, sauna, WC na pláži, aquapark, masážní salón, vinárna, solárium.

Sport a zábava: animace pro děti, vodní sporty, posilovna, minigolf, potápění.

DÍTĚ DO 12 LET NA PŘISTÝLCE V 1/2 STANDARD POKOJI SE 2 DOSP. OS. - ZDARMA !


SLEVA 5% (SPO) - cena je již vypočtena se slevou 5 %. Sleva 5 % se sčítá s slevou za včasný nákup pouze v termínech pobytu 16.5.- 20.6. a 12.9.- 3.10.2020.

SLEVA 5% (SPO) - cena je již vypočtena se slevou 5 %. V termínech pobytu 20.6.- 11.7. a 29.8.- 12.9.2020 platí pouze sleva 5 %, nesčítá se s slevou za včasný nákup.

MIMOŘÁDNÁ SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 15% V TERMÍNECH OD 8.8. DO 29.8.2020 (POPUST -15%). SLEVA PLATÍ OD 24.7.2020.

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

SLEVA 5% PRO SENIORY 60+ platí v termínech pobytu od 16.5.- 3.10.2020. Sleva pro seniory 60+ se sčítá se slevou za včasný nákup i se slevou 5 % (SPO). TATO SLEVA NENÍ ZAHRNUTÁ V CENĚ.