Omiš - Vulić vila - apartmány v soukromí ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Omiš - Vulić vila - apartmány v soukromí ***

Malebné městečko Omiš, obklopené tamaryšky a borovicovými háji, leží u ústí řeky Cetine. Má charakter typický pro všechna středomořská střediska. Nachází se na půli cesty mezi nejznámějšími turistickými centry střední Dalmácie, mezi Splitem a Makarskou. Má bouřlivou a zajímavou historii již od antických časů. Ve středověku zde byl vybudován nikdy nedobytý hrad známých omišských pirátů, jehož pozůstatky se dají ještě dnes navštívit nad starým městem. Očekává Vás množství restaurací, aperitiv barů, kavárniček a různých obchodů. Jako jedno z mála míst má čistě písčité pláže.

Poloha: do 200 m od moře

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

Destinace: Vulić vila - apartmány v soukromí

Vila Gašić se nachází v oblasti Omišské riviéry, v letovisku Duće, cca 900 m od centra města Omiš.

Polohově je umístěn nad magistrálou ve svahu. Oblázko-písečná pláž je vzdálena cca 120 m, nejbližší obchod i restaurace jsou 100 m od ubytování.

Ve vile se nacházejí dva apartmány pro 6 až 8 osob.

APT 1/6+2 se nachází v 1. patře, skládá se ze tří dvoulůžkových ložnic a velkého obývacího pokoje s rozkládací pohovka pro dvě osoby, plně vybavené kuchyně, dvou toalet, balkonu.

Má klimatizaci, SAT/TV a Wi-Fi.

APT 1/6+2 se nachází ve 2. patře, sestává ze tří dvoulůžkových ložnic a obývacího pokoje s rozkládací pohovka pro dvě osoby, plně vybavené kuchyně a terasy. Klimatizace v každém pokoji, SAT/TV a Wi-Fi ve výbavě.

balkon, je v 1.patře.: Vulić vila - apartmány v soukromí - BUS

Vila Vulić se nachází ve městě Omiš. Oblázko-písečná pláž je vzdálena cca 120 m, nejbližší obchod 100 m, restaurace 100 m, centrum města cca 900 m. Vila nabízí ubytování v apartmánech pro 6- 8 osob, které jsou umístěné v přízemí a v 1. patře. Klimatizace v apartmánech je možná za příplatek. Hosté mají k dispozici zahradní gril. Parkování je možné v blízkosti vily.

1/6 APT má 3 dvoulůžkové ložnice, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, SAT/TV, WI-FI koupelnu, terasu, je v přízemí.

1/8 APT má 3 dvoulůžkové ložnice, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, SAT/TV, WI-FI, 2 koupelny,