Punat - Falkensteiner Park Punat hotel **** all inclusive ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Punat - Falkensteiner Park Punat hotel **** all inclusive ****

Falkensteiner Hotel Park Punat leží v parku, v borovém háji necelých 50 m od moře a skládá ze dvou budov. 

Hotel je plně klimatizovaný. Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové s možností přistýlky typu Comfort a Superior, rodinné (2+2) typu Comfort a Superior, Suite (2+3). Pokoje mají SAT/TV, trezor, WI-FI, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci. Některé pokoje mají balkon. V pokoji Comfort je manželská postel a rozkládací gauč pro max. 1 dítě do 6 let. V pokoji Superior je manželská postel a rozkládací gauč (šířka 140 cm) pro max. 2 děti do 12 let. V rodinném pokoji Comfort a Superior je ložnice s manželskou postelí a denní místnost s rozkládacím gaučem pro max. 2 děti do 12 let. Pokoj Suite má dvě ložnice s manželskou postelí a denní místnost s rozkládacím gaučem pro 1 osobu. Dvoulůžkový pokoj Youth (mládež) je určen pouze pro osoby do 18 let, v pokoji je francouzské lůžko a houpací síť. Na pokojích je zákaz kouření. 

Hostům je k dispozici recepce, restaurace, aperitiv bar, terasa s výhledem na ostrov Krk, bar u bazénu, venkovní bazén s tobogánem, posilovna, parkoviště. Pro děti je zde herna, dětský bazén a dětské hřiště. V hlavní sezoně hotel zajišťuje sportovní a společenské animace pro děti i dospělé, hudební a zábavné večery. Ke sportovnímu vyžití slouží stolní tenis, minigolf, pétanque, jogging stezka (promenáda) dlouhá 2,5 km, půjčovna jízdních kol, skútrů, člunů, jachet a plachetnic, centrum pro vodní sporty a potápěčské centrum. Tenisové dvorce jsou vzdáleny cca 3 km.

Upravené pláže jsou vzdáleny cca 300 m od hotelu. Pro milovníky přírody jsou zde krásné, až obrázkové zátoky s oblázkovými plážemi. Rozléhají se v délce 8 km jižním směrem. K těm nejbližším vede pobřežní pohodlná cesta, po které jezdí v sezóně turistický vláček. K oblázkovým plážím v opuštěných zátokách vás může zavézt lodní taxi, které je vzdáleno cca 200 m od hotelu. Přímo před hotelem je největší lodní přístav v Chorvatsku, který zajišťuje kompletní služby. Přítomnost jachet, lodí a lodiček na moři před hotelem, dotváří Punatu romantickou přímořskou atmosféru.

Poloha: do 350 m od moře

Vybavení: aperitiv bar, terasa, kadeřnictví, dětské hřiště, kosmetický salón, masážní salón, večerní hudba.

Sport a zábava: stolní tenis, minigolf, animace pro děti, animace pro dospělé, posilovna, jogging, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna jachet a plachetnic, půjčovna skútrů.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2020 SLEVA 20 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Sleva platí jen na pobyt 7 více nocí.

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.


Domácí zvířata nejsou povolena.

Na pokojích je zákaz kouření.

V pokoji Family Comfort a pokojích Superior - přistýlka je rozkládací gauč (šířka 140 cm) - pro max. 2 děti do 12 let.