Oblast CAGLIARI - RESIDENCE CORMORAN

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Oblast CAGLIARI - RESIDENCE CORMORAN

Soukromí a nezávislost rezidence s možností využití zázemí a služeb hotelu, to vše přímo u nádherné pláže a blízko oblíbeného městečka Villasimius.

Poloha: Hotel & Residence Cormoran se nachází v klidné oblasti jižní Sardinie, v krásné zahradě s palmami, kaktusy a oleandry, přímo na písečné pláži Campus u mysu Capo Carbonara. Pouhých 10 min jízdy (3 km) od hotelu leží autentické pulsující městečko Villasimius s restauracemi, obchůdky, večerním vyžitím i veškerými turistickými službami. Většina krásných pláží v oblasti je dosažitelná do 15 min jízdy autem. 300 m od hotelu se nachází obchod.
Vzdálenost od letiště v Cagliari 53 km (cca 70 min).

Pláž: Krásná pláž s velmi jemným bílým pískem a plážovým barem i službami plavčíka se rozprostírá přímo před hotelem, max. 90 m od ubytování (dle polohy konkrétního apartmánu). Plážový servis v ceně - 1 slunečník a 2 polohovací křesílka / apt. (lehátko za poplatek; kromě 1. řady, ta je rezervovaná pro hotel).
Při západu slunce se z hotelu nabízejí nádherné scenérie. Pobřeží je zde lemováno růžovými skalami a zdejší lokalita je jako stvořena pro potápění (např. u nedalekých ostrovů Isola dei Cavoli a Isola di Serpentara), což dokládá i místní podmořský park v chráněné lokalitě Capo Carbonara. Centrum vodních sportů je vzdáleno cca 3 km od hotelu (za poplatek).

Sport a zábava: Hosté mohou využívat dva sladkovodní bazény, z toho 1 pro děti, u bazénu lehátka a slunečníky do vyčerpání kapacity, tenisový kurt, 2x hřiště na bocce (pétanque, osvětlení za poplatek), ping pong, plážový volejbal a plážový tenis.
Atmosféru dokresluje v hlavní sezóně večerní piano bar s živou hudbou (18/5-19/10), denní i večerní animace, sportovní a zábavné programy.
Za poplatek v blízkosti: půjčovna jízdních kol, loděk, gumových člunů, šlapadel, kánoí, potápěčské centrum (vč. vybavení, výlety za potápěním u ostrůvků Cavoli a Serpentara), projížďky na koni (3 km od hotelu je jízdárna), výlety na čtyřkolkách, motorových lodích i nafukovacích raftech.
Cca 2,5 km od hotelu je 18-ti jamkové golfové hřiště.

Pro děti: MINI KLUB pro děti 4-12 let (18/5-19/10) a YOUNG KLUB pro děti starší 12 let (10/6-7/9) fungují v době 9:30-12, 16-18:30 a 21-22h. Zkušený tým animátorů zajišťuje sportovní a zábavní program i zábavná večerní představení v amfiteátru.

Baby-sitting přes den či ve večerních hodinách na vyžádání a za poplatek.

Další služby: Ordinace lékaře (předem stanovený čas, ošetření za poplatek).
Hotel akceptuje běžné typy platebních karet.

Důležité: U tohoto hotelu platí odlišné storno podmínky než jsou uvedeny ve VSP CK:
Při stornování v období od 15 do 10 dnů před začátkem zájezdu: storno poplatek 100 % z konečné ceny, pro pobyty v období 29.6.-23.8.2024
Ostatní dle CK.

Poplatky na místě - povinné: Poplatky k úhradě na místě:
Poplatek za služby (platí osoby starší 6 let) € 56/ os./ týden.- spotřeby energií (voda, elektřina, plyn), ložní prádlo a ručníky s výměnou po týdnu, závěrečný úklid (kromě kuch. koutu).
Pobytová taxa € 4/osoba/den. Taxu neplatí děti do 10 let a hendikepované osoby + 1 doprovázející osoba hendikepovaného (konzultujte prosím předem v CK, změna vyhrazena).

Poplatky na místě - nepovinné: Fakultativní (na vyžádání, změna vyhrazena):
Plážové lehátko €4,50/ den/ ks.
Wi-Fi v apartmánech/vilkách: €5/ 24h, € 10/ 3 dny, € 15/ týden.
Extra úklid: € 45 /BILO, € 80 /VILA.

Speciální nabídky: SLEVY LAST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

15 % z ceny ubytování pro pobyty od 1.8.-31.8.2024 při objednání do 15.8.2024.