Maďarsko, Slovinsko, Chorvatsko - Třemi zeměmi z termálů Lendava

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Maďarsko, Slovinsko, Chorvatsko - Třemi zeměmi z termálů Lendava

Cyklorelax po Slovinsku, Chorvatsku a Maďarsku
• vstupné do termálů v ceně
• vinorodá oblast se středozemním klimatem
• Varaždin – "malá Vídeň"
Bezstarostný výlet do Lendavy, nejvýchodnějšího města Slovinska, které leží v blízkosti trojzemí. Lendava je skvělým výchozím bodem pro toulky Pomůřím a pro návštěvu sousedních států. Uvítá vás zde komplex termálních lázní, proslavený unikátní parafínovou termální vodou. Mezi zelenými kopečky a vinicemi, u řek Mury, Ledavy i Drávy na nás čekají příjemné cyklistické projížďky. Naše kulturní pobytové městečko zve k večerním procházkám.

Povrch a profil: PROFIL: rovinatý a mírně zvlněný, povrch asfalt, vedlejší silnice a cyklostezky, ve vinicích i šotolina a krátké kopečky.

Poznámka: RELAXACE: Cyklistický program lze libovolně nahradit relaxací v termálních lázních Lendava v areálu našeho hotelu. Neomezené vstupné do termálů a plaveckého areálu v ceně! K dispozici též 50m olympijský bazén a energetický park...

Stravování: polopenze

3x polopenze formou bufetu, začíná večeří po první etapě a končí snídaní v den odjezdu.

Ubytování: pension

3x ve 2lůžkových pokojích s příslušenstvím ***hotelu s termálním a wellness areálem, WiFi zdarma.

Program zájezdu

1. - 2. den: po nočním přesunu busem okruh na kole Maďarskem přes moderní lázně LENTI, zámek SZÉCSISZIGET a údolím pod vinicemi LENDAVSKÝCH GORIC (44 km).
3. den: trasa přes chorvatské vinice SVETI MARTIN, Jurovčak, Sveti Urban k Drávě do VARAŽDINU, ve kterém sídlil císařský místodržící v dobách, kdy byl Varaždin hlavním městem Chorvatska (56 km s možností zkrácení).
4. den: od slovinského BUKOVNIŠKO JAZERA okruh po vesnických silničkách k vinicím GORIČKA a přes Bogojinu s kostelem architekta Jože Plečnika do vinic LENDAVSKÝCH GORIC s moderní rozhlednou Stolp Vinarium (35/62 km).
5. den: okruh z Lendavy kolem historického Copekova mlinu do Chorvatska na MURSKOU cyklostezku (31 km), závěrečná koupel v termálech a odjezd do ČR.