To nejlepší z Budapešti + TERMÁLNÍ LÁZNĚ (autobusem z Ostravy)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

To nejlepší z Budapešti + TERMÁLNÍ LÁZNĚ (autobusem z Ostravy)

Dokonalý relax a zážitky, které vás dostanou… Dopřejte si je! S nadšeným průvodcem objevíte město termálů jako nikdy předtím. Poslechnete si příběhy historického Budína a Pešti, prohlédnete si Královský palác, Rybářskou baštu či impozantní Parlament. Užijete si procházku nejkrásnější „pešťskou“ ulicí i horkou koupel v lázních Széchenyi.  Poznávejte Budapešť jako cestovatel – na vlastní kůži!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Cestovní pojištění: EASY (35 Kč / den / osoba)
UNIVERSAL + STORNO (60 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Program zájezdu

1. den: V časných ranních hodinách odjezd z Ostravy  autobusem Radynacestu,  dále jízda podle nástupních míst  do centra Budapešti.  Při procházce  historickými částmi měst Budína a Pešti  zhlédneme ta nejkrásnější místa maďarské metropole,  města habsburské pompéznosti i úžasných termálů . Půjdeme kolem Královského paláce,  korunovačního Matyášova chrámu a dominanty Budapešti , Rybářské bašty. V odpoledních hodinách budeme mít dostatek času k návštěvě největší tržnice Vásárcsarnok , kde najdete vše, co je základem maďarské kuchyně: různé druhy mleté papriky, celé věnce sušených paprikových lusků, různě připravené uzené klobásy, salámy, různé druhy pálenek, čerstvé ovoce a zeleninu a mnoho dalšího. Je to ideální místo pro nákup suvenýrů. Poté projdeme  nejkrásnější „pešťskou“ ulicí Váci  až  k náměstí a bazilice sv. Štěpána,  patrona země . Během prohlídky určitě nevynecháme pohled na nejimpozantnější evropskou   budovu parlamentu.  Večer ubytování v hotelu. 
2. den: Po snídani odjezd do termálních lázní Széchenyi , které se nacházejí v parku ve středu města . Jedná se o jedny z největších lázeňských zařízení v Evropě, uvnitř najdete mimo jiné termální vanové koupele, sauny či velké bazény pod otevřeným nebem .  V areálu je také bufet, kde se můžete občerstvit nápoji či lehkými jídly. Cena zájezdu nezahrnuje vstupné do lázní. Eventuelně je možné, v případně nezájmu o návštěvu lázní, využít tento volný den k individuální návštěvě galerií, muzeí a dalších pamětihodností a tak si plně  vychutnat pobyt v tomto nádherném městě dle svých představ . V odpoledních až večerních hodinách odjezd zpět do ČR .