Coral Azur Beach ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Coral Azur Beach ***

Poloha: Hezký a útulný hotel Coral Azur Beach Resort leží přímo na pláži v krásné zahradě s bazénem. Je vhodný pro klienty všech věkových kategorií. Hotel se nachází mezi Trou aux Biches a Grand Baie. Grand Baie s restauracemi, bary a obchody cca 5 km. Transfer na letiště trvá cca 1 hodinu 30 minut.

Vzdálenosti Veřejná písečná pláž se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži zdarma.

Sport a zábava: Boccia, lukostřelba, stolní tenis, tenis. Za poplatek: potápění. Venkovní sladkovodní bazén (cca 240 m2), dvě vířivky. Za poplatek: masáže. Dětská animace, dětské postýlky, dětské židličky, miniklub pro děti od 3 do 12 let. Za poplatek: hlídání dětí.

Stravování: polopenze

Polopenze nebo plná penze. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. Při objednání plné penze navíc obědy formou bufetových stolů. Tematické večery za poplatek.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje standard vybavené koupelnou se sprchou, WC, fénem, individuální klimatizací, trezorem, minibarem (za poplatek), satelitní TV, balkonem nebo terasou na stranu do zahrady.

Vybavení: K vybavení objektu patří přijímací hala, lobby, nekuřácká restaurace, a-la-carte restaurace, 2 bary, odpočinková místnost, kiosek a obchod se suvenýry. V zahradě sladkovodní bazén a 2 vířivky (pod širým nebem). Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma.