Palau - ostrovní perla Mikronésie s výlety

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: letecky Strava: polopenze

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Palau - ostrovní perla Mikronésie s výlety

V roce 2018 s námi můžete navštívit vzdálený ráj na zemi - oblast Mikronésie, kde jsme ubytováni na hlavním ostrově Koror, který bude pro nás základnou pro další výlety, a kde lze absolutně relaxovat v klidném prostředí u fantastické pláže s bílým korálovým pískem. V ceně jsou již výlety na nejzajímavější místa tohoto kouzelného ostrova, např. na severní ostrov Babeldaob s džunglí a jedinečnými vodopády, budeme se procházet po báječných plážích Mikronésie, ochutnáme šnorchlování s fantastickým podmořským světem. Ubytováni jsme v ****hotelu na pláži na hlavním ostrově, kde najdeme jedinečné zázemí v útulných 2lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, zajištěna je báječná polopenze. Určitě budete potěšeni i hotelovou pláží, bazénem či fitnessem.

Stravování: polopenze

polopenze

Program zájezdu

1. den: z ČR odlet dle letového řádu.
2. - 3. den: 2. - 3. den: přílet na PALAU, transfer na hotel. Ubytování dle možnosti hotelu a procházka po krásné bělostné pláže přímo u hotelu, koupání, lenošení, večeře.
4. den: snídaně, seznámení s hlavním městem státu PALAU - KOROR. Navštívíme EPISONOVO MUZEUM, kde najdeme sbírku tradičního palauského umění. Přesuneme se na prohlídku NÁRODNÍHO MUZEA a později nás čeká i menší akvárium s popisky. Fakultativně ještě stihneme tradiční oběd a poté již přesun na hotel, večeře.
5. den: snídaně, celodenní volno u moře, relaxace, možnost zajištění fakultativně výlet do severní části ROCK ISLAND, večeře.
6. den: snídaně, dopoledne odjezd do přístavu, odkud se lodí přesuneme na severní ostrov BABELDAOB, půjdeme jednoduchý procházkou k vodopádům NGATPANG skrz divokou džunglí s jedinečnou faunou i flórou, nahlédneme k tajemným kamenným monolitům, později se odpoledne vykoupeme v křišťálovém moři a již nás čeká odjezd zpět na hotel, večeře.
7. den: snídaně, celodenní volno u moře na pláži před hotelem, večeře.
8. den: snídaně, celodenní výlet na ostrov PELELIU - dějiště jedné z nejkrvavějších bitev v Pacifiku. Uvidíme tanky americké, ale i japonské, které zde zůstaly po jedné z nejkrvavějších bitev v Pacifiku, budeme se toulat po jedné z nejkrásnějších pláží Mikronésie ORANGE BEACH, dále vystoupáme na nejvyšší místo ostrova. Tento výlet zaujme i vás, kteří nejste příznivci válek a zbraní. Přejezd na hotel a večeře.
9. den: snídaně, celodenní volno u moře na pláži před hotelem, večeře.
10. den: snídaně, celodenní volno u hotelu, relaxace v moři. Pro zájemce fakultativně výlet na šnorchlování u hlubokého útesu BIG DROP OFF s absolutně fantastickým podmořským světem a samozřejmostí je i oběd - barbecue, večeře.
11. den: snídaně, pronajatým vozem prozkoumáme báječný ostrov BABELDAOB již podruhé. Postupně shlédneme "nové" hlavní město, koukneme i do tradičního domu "BAI". Určitě vás nadchne i záhadný kámen STONE FACE, které tak trochu připomínají sochy z Velikonočního ostrova. Na konec cesty nás ještě čekají největší vodopády Mikronésie - NGARDMAU. Po cestě uvidíme starou japonskou železnici. Poté přejezd na ubytování, večeře.
12. den: snídaně, poslední volno u moře nebo fakultativně výlet na ostrov MILKY WAY. Večeře.
13. den: dle letového řádu odjezd na letiště a odlet do ČR s příletem večer nebo 14. den ráno.