Energylandia Zator

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Energylandia Zator

Park ENERGYLANDIA se nachází v krásném malebném prostředí, v obci Zator, na hranici dvou největších jižních aglomerací Slezska a Małopolska, necelou půl hodinu jízdy z Katovic a Krakova.

Chceme hned v úvodu vysvětlit, že Energylandia není další lunapark, nebo něco jako veselé městečko nabízející návštěvníkům pár jednoduchých zařízení, hlavně pro děti. Nic takového! Energylandia je první skutečný Zábavní park, který nabízí svým hostům služby na nejvyšší, světové úrovni. Je určený pro všechny věkové skupiny – děti, mládež i dospělé. Park je místo, kde rodiče nemusí své děti hlídat, ale společně s nimi tráví nezapomenutelné chvíle. Čas uplyne při zábavě a společných jízdách do světa pohádek a fantazie, magických zážitků a mimořádných pocitů.

Energylandia je výjimečné místo, ve kterém každý najde něco pro sebe. Je to obrovský komplex, kde se na rozlehlé ploše 26 hektarů nachází okolo 60 moderních rozličných technicky pokročilých zařízení a atrakcí, počínaje extrémními přes rodinné až k těm, které jsou určena pro nejmladší. Všechna jsou prezentována v tematických, stylizovaných dekoracích a aranžích v kompletní audiovizuální scénografii připravené speciálně pro dané zařízení.

Velmi důležité je, že v Energylandii je možné na JEDNU VSTUPENKU využívat všechna zařízení a atrakce, podle chuti a bez limitu. Nemusíte se obávat, že během návštěvy už nebudete mít peníze na další atrakci pro sebe nebo vaše děti. Je možné zde strávit celý den, od otevření do zavírací hodiny, využívat 60 atrakcí, tolikrát kolikrát budete chtít! Garantujeme, že nikdo se nebude nudit a určitě se každý bude chtít vrátit …

Speciální koncept alejí s výhledem, jejichž celková délka je více než 7 km, zajišťuje návštěvníkům jednoduchý a bezproblémový přístup ke všem atrakcím parku.

ENERGYLANDIA je především největším Zábavním parkem v Polsku! Nachází se v obci Zator (Małopolské voj.) mezi Katovicemi a Krakovem. Od města Wadowice nebo Osvětim ho dělí necelých 17 kilometrů.

Hosté zde mohou využít 57 atrakcí rozmístěných na ploše 26 hektarů. Je mezi nimi 27 obrovských zařízení, 20 her a interaktivních zábav, čtyři scény (dvě divadla a dva amfiteátry), na kterých se každý den konají umělecká vystoupení různého druhu i vystoupení např. pyrotechnická či vizuální (mapping 3D). Na území Parku je možné také navštívit výjimečné kino 7D, které promítá filmy pro děti a mládež v technologii 3D podporované dodatečnými speciálními efekty. Ty, kdo mají rádi suvenýry a památky, zveme do 9 tomu určených prodejen. Pro atrakce je charakteristická speciálně zvolená tematická dekorace a scénografie rozdělená na 3 zóny:

Pro nejmladší „Bajkolandia” díky které je možné se ocitnout v krajině nejhezčích pohádek, a kde je využíván, kromě jiných i klasický, krásny vídeňský kolotoč „Sissi”, vodní mini plavba Poklad ostrovů/ „Wyspa skarbów” či dráhy „Jeep Safari” nebo Krajina trpaslíků/ „Kraina krasnali”.

Rodinná / Familijna ve které celé rodiny tráví nezapomenutelné chvíle na horských dráhách /Roller Coaster (Energuś a Dragon), největších v Polsku. Je zde i nabídka vodních atrakcí vyvolávajících mnoho radosti, například při jízdách na loďkách nebo účasti ve vodní bitvě.

Extrémní/Ekstremalna je skutečným rájem pro všechny milovníky vrcholného adrenalinu! Naše instalace v této zóně jako např. Roller Coaster Mayan či Viking vyvolávají požitek emocí! Podobné to je v případě velké obracející se lavice „Apocalipto” nebo obrovského kyvadla „Aztec Swing”.

Upozorňujeme, že výše uvedené nabídky atrakcí Energylandie jsou jenom části toho, co je možné využít. Je třeba dodat, že všechna zařízení jsou úplně nová a mají potřebné atesty, díky čemuž se liší od jiných tím, že mají nejvyšší standardy a bezpečnostní normy. Zdůrazňujeme, že jako vlastníci certifikátu ISO 9001 poskytují služby na nejvyšší úrovni a garantují milou a profesionální obsluhu. Hosté, kteří se unaví, najdou v Parku místo na odpočinek a obnovu sil. K dispozici mají 12 gastronomických zařízení. Pro každé z nich je charakteristická jiná kuchyně a její speciality. Hosté mohou ochutnat výbornou rybu v „Taverně”, pizzu v „Don Energio” nebo hranolky na mnoho způsobů. Milovníci fast-foodu najdou jídla z „Azteka Kebab” nebo „Ociekających Kurczaków”. Úplně největším gastronomickým zařízením je restaurace „Scandinavia” položená v centrální časti Parku blízko „Bajkolandie”. Je možné v ní sníst chutné polévky, obědové menu, a též dezerty! Milovníci sladkostí musí rozhodně navštívit palačinkárnu nebo cukrárnu, kde je možné jíst vafle, rozplývající se v ústech, zmrzlinu nebo čokoládu.

Srdečně zveme!

Doprava: autokarem

klimatizovaný mikrobus - minimální počet osob nutných pro realizaci = 7

Program zájezdu

1. den: odjezd z Prahy v 03:30 hod., předpokládaný příjezd do parku v 09:30 hod., odjezd nazpět v 18:30 hod., předpokládaný příjezd do Prahy kolem 00:30 hod.