Funchal - Hotel Jardins d´Ajuda ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Funchal - Hotel Jardins d´Ajuda ***

Poloha: hotel se nachází v západní části Funchalu, nedaleko Lido promenády, v bezprostřední blízkosti nákupního centra Forum Madeira a asi 4 km od centra Funchalu. Kamenitá pláž s betonovými platy je vzdálena asi 500 m, přístup k moři je po schodišti a do moře po žebříku. Asi 900 m od hotelu je písčito-oblázková pláž s černým pískem. Do centra Funchalu jezdí několikrát denně hotelový minibus zdarma, zastávka linkového autobusu je také nedaleko. Letiště leží přibližně 23 km od hotelu.

Vzdálenosti vstup do oceánu: cca 500 m
písčito-oblázková pláž: cca 900 m
Funchal: cca 4 km

Sport a zábava: fitness a wellness centrum (masáže, sauna, parní lázeň), vnitřní a venkovní vyhřívaný bazén.

Stravování: snídaně

snídaně formou bufetu. Možnost dokoupení polopenze nebo plné penze formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

hotel nabízí ubytování v prostorných dvoulůžkových pokojích, studiích, apartmánech a suitách s možností až 2 přistýlek (kromě pokojů). Studia a pokoje mají koupelnu (sprcha, toaleta, fén), kuchyňský kout (malá lednička, vařič, základní nádobí), sat. TV, telefon, sejf (za poplatek), klimatizaci, balkón nebo terasu s výhledem do krajiny, částečným nebo plným výhledem na moře (za příplatek). Apartmány a suity mají navíc oddělenou ložnici od obývací části.

Vybavení: recepce, restaurace, koktejlový bar, kavárna, parkoviště, výtah, internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi v lobby zdarma, kadeřnictví, konferenční sál.