Advent na zámku Schönbrunn a v soutěsce 2019

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Advent na zámku Schönbrunn a v soutěsce 2019

Pojištění: Zájezd obsahuje povinné pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 sb. proti úpadku; nezahrnuje komplexní pojištění. Doporučujeme komplexní pojištění u pojišťovny UNIQA (pojištění úrazové, léčebné v zahraničí, za náhradu škod a především pojištění na storno zájezdu) ve výši 28 Kč/den (minimálně však 84 Kč) nebo pouze léčebné pojištění ve výši 20 Kč/den.

úvodni popis_PROV: Romantický advent nejprve s leskem starého císařství a poté přímo v divoké přírodě. Zámek Schönbrunn a nejkrásnější adventní trhy Rakouska, návštěva podnikové prodejny čokoládovny Lindt a originální adventní trh v soutěsce.

Doprava: autokarem

autobusem s možností občerstvení (teplé i studené nápoje za Kč) a DVD.

Program zájezdu

1. den: 1. den: odjezd z Prahy ráno a po trase dle dohody, přejezd do Rakouska, Schönbrunn , rezidence Habsburků, skvělé vánoční trhy na nádvoří - jeden z nejkrásnějších adventních trhů, s pestrou nabídkou vánočního zboží, suvenýrů a dobrot, možnost prohlídky zámku či návštěvy zoo, jako zpestření návštěva závodní prodejny firmy Lindt & Sprüngli , možnost nakoupit luxusní čokoládu dle libosti za atraktivní ceny, dále přejezd k soutěsce Jánského potoka, úžasné adventní trhy v přírodě s rozmanitým zbožím jako jsou nejrůznější speciality, dezerty, dárkové předměty, přehlídka práce uměleckých řemeslníků - skláři, kováři, řezbáři, největší nazdobený vánoční strom v Rakousku... návrat do Prahy do půlnoci CK si vyhrazuje právo úpravy programu podle počasí a aktuálních podmínek v adventních místech